Ultima oră
Câştig spectaculos la pariuri pe NetBet: 750.000 cu o miză de doar 160 de lei (P) Câştig spectaculos la pariuri pe NetBet: 750.000 cu o miză de doar 160 de lei (P)
Andreea Hanca vine la LOOK SPORT LIVE, luni, de la 16:00, pe Look Plus şi www.looksport.ro Andreea Hanca vine la LOOK SPORT LIVE, luni, de la 16:00, pe Look Plus şi www.looksport.ro
OFICIAL | Anunţul momentului la Manchester United! Mijlocaşul a semnat contractul OFICIAL | Anunţul momentului la Manchester United! Mijlocaşul a semnat contractul
Şefii CFR-ului, traşi la răspundere de un fost fotbalist din Gruia: "E ruşinos. S-au văzut cu sacii în căruţă şi nu l-au mai respectat" Şefii CFR-ului, traşi la răspundere de un fost fotbalist din Gruia: "E ruşinos. S-au văzut cu sacii în căruţă şi nu l-au mai respectat"
AC Torino şi Cagliari, pe urmele mijlocaşului român de la tineret. Caracterizarea făcută de presa din Italia AC Torino şi Cagliari, pe urmele mijlocaşului român de la tineret. Caracterizarea făcută de presa din Italia
Vedeta Realului care-i întoarce spatele lui Zidane."Zizou", sincer: "Sunt lucruri care ne îngrijorează!" Vedeta Realului care-i întoarce spatele lui Zidane."Zizou", sincer: "Sunt lucruri care ne îngrijorează!"

NEWS ALERT: Slavko Perovic, interzis în Derby: INMS nu-i mai dă voie să joace şi vârful vrea să plece de la Dinamo!

Dinamo Publicat pe 24 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19401164/2/f2.jpg


Dinamo a primit o lovitură greu de dus cu o zi înaintea turului semifinalei Cupei României cu FCSB: Slavko Perovic, atacantul pe care Adrian Mihalcea dorea să-l folosească titular, a fost oprit din activitatea sportivă de Institutul Naţional de Medicină Sportivă.
 
Antrenorul din Ştefan cel Mare şi-a petrecut zilele premergătoare derby-ului pregătind meciul cu Perovic în atac, aşa cum a făcut-o şi cu Sepsi, meci în care sârbul a ratat un penalty la scorul de 0-1, dar întreg planul i-a fost dat peste cap de vestea care a căzut ca o bombă miercuri. Conform fanatik.ro, INMS l-a înştiinţat pe Perovic că nu mai poate juca fotbal pentru moment, din cauza unor probleme cardiace descoperite cu ceva timp în urmă. Concret, din cauza problemelor la inimă, Perovic este oprit de la efort, viza medicală fiindu-i reţinută.

Perovic vrea să plece

Vârful de 31 de ani a avut probleme cu INMS încă din momentul transferului de la Dinamo, iar sursa mai sus citată notează că sârbul a avut o reacţie nervoasă atunci când a aflat că nu-şi va putea ajuta coechipierii în unul dintre cele mai importante meciuri ale sezonului, semifinala de Cupă cu FCSB. Pentru că el consideră că e apt pentru efort, iar INMS i-ar pune beţe în roate, Perovic se gândeşte să solicite rezilierea contractului cu Dinamo, în condiţiile în care nu vrea ca pe viitor să mai treacă prin experienţe asemănătoare cu cea de miercuri.
 
Cotat la 270.000 de euro, Perovic a ajuns la Dinamo în vara anului trecut, de la Istanbulspor, şi a reuşit să-l scoată din echipă pe Montini. A marcat opt goluri şi a oferit o pasă decisivă în 19 meciuri, iar partida cu Sepsi, în care a fost înlocuit cu Daniel Popa în minutul 64, ar putea fi ultima a sa în tricoul alb-roşu.
mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele