Ultima oră
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”

NEWS ALERT | Surpriză de proporţii: Eugen Trică se întoarce la FC U Craiova!

Superliga Publicat pe 5 nov 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20456230/1/eugen-trica.jpg


Eugen Trică (45 de ani) va fi noul antrenor al lui FC U Craiova, acolo unde-l va înlocui pe Flavius Stoican, înlocuit de Adrian Mititelu după doar o lună şi patru meciuri.
 
Plecat de la echipa olteană după ce a dus-o pe prima scenă a fotbalului românesc, fostul mijlocaş declarase că nu mai are de gând să lucreze cu familia Mititelu, dar lucrurile au luat o turnură neaşteptată. Relaţiile au redevenit bune, iar fiul lui Adrian Mititelu a recunoscut mutarea surprinzătoare: "Aşa este, vă pot confirma. Ne-am înţeles cu Trică", a declarat Adrian Mititelu pentru GSP.ro.
 
Trică are două promovări succesive cu FC U Craiova, din Liga 3 în Liga 2 şi din Liga 2 în Casa Liga 1, dar de fiecare dată a fost îndepărtat de la echipa la care a avut şi un mandat ca interimar în 2011. La final de septembrie, Trică o preluase pe Viitorul Pandurii Târgu Jiu, echipă la care renunţă pentru a se agăţa în premieră de mirajul ideii de a antrena pe prima scenă a fotbalului românesc.

În vară, după ce ducea FC U Craiova în prima ligă, Trică anunţa finalul relaţiei sale cu familia Mititelu: "Este clar şi pentru mine, şi pentru domnul Mititelu, că nu suntem compatibili. Cu siguranţă nu voi mai antrena această echipă!", spunea antrenorul în vârstă de 45 de ani.

Ca antrenor al Viitorului Pandurii Târgu Jiu, Trică a adunat trei victorii şi două remize în Liga 2.
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele