Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

NEWS ALERT | Transfer confirmat astăzi de FCSB! A plecat de la Craiova şi vrea titlul: "Am semnat cu un club mare!" Prima reacţie a jucătorului

FCSB Publicat pe 1 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19407894/1/briceag11.jpg

Mutare importantă reuşită astăzi de FCSB, după ce fundaşul Marius Briceag, ultima dată la Craiova, a semnat un contract cu formaţia roş-albastră.

Mutarea a fost conformată de FCSB prin intermediul paginii oficiale de Facebook.

În vârstă de 28 de ani, Briceag a devenit liber de contract la sfârştitul lunii iunie, după cinci ani petrecuţi în ticoul Craiovei, club alături de care a cucerit Cupa României în 2018.

74 de meciuri şi un gol în Liga 1, 16 jocuri în Cupa României şi 5 în preliminariile UEFA Europa League, sunt cifrele lui Briceag în tricoul Craiovei

”Sunt fericit că am semnat cu acest club mare, care îşi propune mereu să realizeze mari performanţe. Mulţumesc mult conducerii clubului pentru încrederea acordată şi sper să demonstrez pe teren că pot fi util echipei în lupta pentru îndeplinirea obiectivelor”, a declarat Marius Briceag, conform site-ului oficial al FCSB.

Briceag la FCSB.. Craiova confirmase despărţirea de fundaş

Anunţul făcut de FCSB vine la scurt timp după ce Craiova confirmase despărţirea de Marius Briceag, jucătorul fiind la final de contract.

"Clubul Universitatea Craiova anunţă faptul că s-a despărţit de fundaşul de bandă Marius Briceag. Îi mulţumim lui Marius pentru profesionalismul de care a dat dovadă şi îi dorim mult succes în continuare.

Piteştean la origine, Marius Briceag a început fotbalul la FC Argeş, echipă la care a evoluat două sezoane în liga secundă. Timp de doi ani şi jumătate a apărat flancul stâng al defensivei celor de la CSM Râmnicu Vâlcea, echipă de la care a fost transferat de Universitatea Craiova, în ianuarie 2015. În retur a evoluat în opt jocuri. În campionatul 2015-2016, Marius Briceag a fost împrumutat la FC Voluntari, formaţie din Liga 1. Conducerea clubului nostru a apreciat că mutarea la gruparea ilfoveană reprezintă o oportunitate pentru jucător de a creşte valoric şi a reprezentat o soluţie viabilă pe viitor pentru prima echipă a Ştiinţei. În stagiunea 2016-2017 a fost reprofilat pe banda dreaptă a apărării alb-albastre.

În total, Brici a bifat 84 de meciuri în tricoul alb-albastru, reuşind să înscrie un gol şi să ofere 5 pase decisive" , se arată pe site-ul oficial al clubului.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele