Ultima oră
Cavani, propus la Real Madrid Cavani, propus la Real Madrid
”S-a dus, gata, e în spate”. Reacţia lui Ilie Năstase după succesul Simonei Halep de la Roma ”S-a dus, gata, e în spate”. Reacţia lui Ilie Năstase după succesul Simonei Halep de la Roma
Luis Rubiales a fost reales preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal Luis Rubiales a fost reales preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal
Premiul pe care Halep îl va încasa după triumful de la WTA Roma Premiul pe care Halep îl va încasa după triumful de la WTA Roma
Simona Halep, reacţie superbă la adresa Karolinei Pliskova: "Să te recuperezi repede! Probabil ne vom întâlni din nou la Roland Garros, în finală" Simona Halep, reacţie superbă la adresa Karolinei Pliskova: "Să te recuperezi repede! Probabil ne vom întâlni din nou la Roland Garros, în finală"
Remiză pentru echipa lui Olăroiu în campionatul Chinei Remiză pentru echipa lui Olăroiu în campionatul Chinei

NEWS ALERT | Un nou caz de coronavirus la Craiova. Surse: Bergodi e cel depistat pozitiv. "Din fericire, e asimptomatic"

Craiova Publicat pe 5 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19441945/2/craiova-cfr.jpg

UPDATE Conform unor surse din cadrul clubului, citate de ProSport, cel depistat pozitiv la ultima rundă de teste este chiar tehnicianul Craiovei, Cristiano Bergodi. Din fericire, starea tehnicianului e una bună, acesta neavând simptome specfice COVID-19.

Bergodi avusese un test neconcludent în luna iulie şi atunci existând suspiciuni privind o infectare a italianului. Totuşi, testele ulterioare au fost negative.


Craiova anunţă prin intermediul contului oficial de Facebook că ultima rundă de teste COVID-19 a relevat un nou caz pozitiv în cadrul staff-ului tehnic.

Toţi jucătorii Craiovei au fost negativi la runda de teste efectuată în cursul zilei de marţi, însă o persoană din staff-ul tehnic a fost depistată pozitiv.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19441945/1/craiova-foto.jpg

Conform anunţului făcut de Craiova, persoana respectivă este astimptomatică şi a fost izolată.

În finalul lunii iulie, Craiova a mai anunţat trei teste pozitive pentru COVID-19, toate în rândul staff-ului tehnic.

Craiova a încheiat campionatul din Casa Liga 1 pe locul 2, după ce a pierdut meciul decisiv cu CFR Cluj, scor 1-3, pe teren propriu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Craiova

Ultimele articole Toate articolele