Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

NEWS ALERT | Un nou caz de coronavirus la Craiova. Surse: Bergodi e cel depistat pozitiv. "Din fericire, e asimptomatic"

CS Universitatea Craiova Publicat pe 5 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19441945/2/craiova-cfr.jpg

UPDATE Conform unor surse din cadrul clubului, citate de ProSport, cel depistat pozitiv la ultima rundă de teste este chiar tehnicianul Craiovei, Cristiano Bergodi. Din fericire, starea tehnicianului e una bună, acesta neavând simptome specfice COVID-19.

Bergodi avusese un test neconcludent în luna iulie şi atunci existând suspiciuni privind o infectare a italianului. Totuşi, testele ulterioare au fost negative.


Craiova anunţă prin intermediul contului oficial de Facebook că ultima rundă de teste COVID-19 a relevat un nou caz pozitiv în cadrul staff-ului tehnic.

Toţi jucătorii Craiovei au fost negativi la runda de teste efectuată în cursul zilei de marţi, însă o persoană din staff-ul tehnic a fost depistată pozitiv.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19441945/1/craiova-foto.jpg

Conform anunţului făcut de Craiova, persoana respectivă este astimptomatică şi a fost izolată.

În finalul lunii iulie, Craiova a mai anunţat trei teste pozitive pentru COVID-19, toate în rândul staff-ului tehnic.

Craiova a încheiat campionatul din Casa Liga 1 pe locul 2, după ce a pierdut meciul decisiv cu CFR Cluj, scor 1-3, pe teren propriu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri