Ultima oră
Sergiu Buş nu crede că a fost o victorie norocoasă cu Clinceniul. ”Dar sunt sigur că de meciul următor vom intra în ritm” Sergiu Buş nu crede că a fost o victorie norocoasă cu Clinceniul. ”Dar sunt sigur că de meciul următor vom intra în ritm”
”S-a văzut că domnul Cojocaru nu ştia ce să facă. E depăşit total”. Ilie Poenaru, atac frontal la adresa arbitrajului, după eşecul cu FCSB ”S-a văzut că domnul Cojocaru nu ştia ce să facă. E depăşit total”. Ilie Poenaru, atac frontal la adresa arbitrajului, după eşecul cu FCSB
Toni Petrea, gata să devină "secundul" lui Reghecampf: "De ce nu? M-a ajutat mult!" Toni Petrea, gata să devină "secundul" lui Reghecampf: "De ce nu? M-a ajutat mult!"
”Trebuie să eliminăm greşelile, să ne îmbunătăţim jocul!”. Toni Petrea vrea mai mult de la elevii săi ”Trebuie să eliminăm greşelile, să ne îmbunătăţim jocul!”. Toni Petrea vrea mai mult de la elevii săi
Dennis Man, din nou decisiv pentru FCSB. ”Nici noi nu am reuşit să facem un joc prea bun astăzi, dar şi echipele mari, când au zile mai proaste, de multe ori câştigă” Dennis Man, din nou decisiv pentru FCSB. ”Nici noi nu am reuşit să facem un joc prea bun astăzi, dar şi echipele mari, când au zile mai proaste, de multe ori câştigă”
NEWS ALERT: Un fotbalist de la FCSB este suspect de Covid NEWS ALERT: Un fotbalist de la FCSB este suspect de Covid

NEWS ALERT! Veste excelentă pentru FCSB. Încă trei jucători s-au vindecat de Covid-19 şi pot juca cu Dinamo

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 29 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19496839/1/fcsb.jpg

FCSB primeşte o veste excelentă, chiar înainte de meciul cu Dinamo din campionat. Florinel Coman, Vînă şi Buziuc s-au vindecat de Coronavirus şi pot juca sâmbătă contra marii rivale.

De asemenea, miercuri, Olimpiu Moruţan va fi retestat, iar dacă este negativ se va putea alătura lotului pregătit de Toni Petrea, proaspăt vindecat şi el.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele