Ultima oră
Cornel Dinu nu îşi explică ultimul transfer al celor de la Dinamo. ”Păi dacă nu prinde mingea, de ce îl iau?” Cornel Dinu nu îşi explică ultimul transfer al celor de la Dinamo. ”Păi dacă nu prinde mingea, de ce îl iau?”
Încă o favorită a părăsit prematur Australian Open Încă o favorită a părăsit prematur Australian Open
Becali îi dă credit lui Keşeru, dar nu îl vede titular. ”În atac vor juca Florinel Coman, Ianis Stoica şi Octavian Popescu” Becali îi dă credit lui Keşeru, dar nu îl vede titular. ”În atac vor juca Florinel Coman, Ianis Stoica şi Octavian Popescu”
Galatasaray – Kasimpasa, joi, de la 19.00, pe Look Sport şi PrimaPlay.ro. Ultima şansă pentru Moruţan şi Cicâldău să intre în graţiile lui Torrent Galatasaray – Kasimpasa, joi, de la 19.00, pe Look Sport şi PrimaPlay.ro. Ultima şansă pentru Moruţan şi Cicâldău să intre în graţiile lui Torrent
FCSB, aproape de o lovitură! Fernando Varela poate semna gratis cu echipa lui Gigi Becali FCSB, aproape de o lovitură! Fernando Varela poate semna gratis cu echipa lui Gigi Becali
Prima reacţie a lui Ionuţ Radu, după autogolul din Cupa Italiei. ”Sunt fericit că am debutat în acest sezon şi pentru că am câştigat" Prima reacţie a lui Ionuţ Radu, după autogolul din Cupa Italiei. ”Sunt fericit că am debutat în acest sezon şi pentru că am câştigat"

NEWS ALERT | Viza lui Djokovic a fost anulată! Liderul ATP nu va putea juca la Australian Open

Tenis Publicat de Daian Cutu pe vineri, 08:58
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20551526/1/djo-3.jpg

Ministrul australian al Imigraţiei, Alex Hawke a anulat viza liderului ATP Novak Djokovic, el precizând că a luat decizia ţinând cont de interesul public.

Ministrul şi-a anunţat decizia printr-un comunicat dat publicităţii vineri. Djokovic poate face apel pentru a evita expulzarea.

 "Azi mi-am exercitat puterea prevăzută în sub-secţiunea 133C(3) a Actului de Migraţie şi am anulat viza domnului Novak Djokovic. În această decizie, am luat în considerare informaţiile primite de la Departamentul Afacerilor Interne şi de la Poliţia de Frontieră. Guvernul Morrison încearcă să protejeze cât mai mult frontierele Australiei, în special în relaţia cu COVID-19", este comunicatul emis de ministrul imigrării.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele