Ultima oră
Evenimentul anului din UFC e LIVE pe Look Sport 3 Motors & Fights! UFC 254: Khabib Nurmagomedov vs Justin Gaethje, astăzi, de la 21:00 Evenimentul anului din UFC e LIVE pe Look Sport 3 Motors & Fights! UFC 254: Khabib Nurmagomedov vs Justin Gaethje, astăzi, de la 21:00
Barcelona - Real Madrid, live pe Look Sport+ şi Look 4K, sâmbătă, de la 17.00. Un nou episod din El Clasico, confruntarea titanilor din fotbalul spaniol Barcelona - Real Madrid, live pe Look Sport+ şi Look 4K, sâmbătă, de la 17.00. Un nou episod din El Clasico, confruntarea titanilor din fotbalul spaniol
EXCLUSIV | Echipa din Casa Liga 1 lăudată pentru politica sa de transferuri: ”Au reţeta câştigătoare!” EXCLUSIV | Echipa din Casa Liga 1 lăudată pentru politica sa de transferuri: ”Au reţeta câştigătoare!”
Coronavirusul continuă să lovească în SCM Râmnicu Vâlcea! Partida cu Borussia Dortmund a fost amânată Coronavirusul continuă să lovească în SCM Râmnicu Vâlcea! Partida cu Borussia Dortmund a fost amânată
VIDEO EUROGOL înscris de Vlad Chiricheş pentru Sassuolo! Căpitanul României l-a lăsat fără replică pe Salvatore Sirigu VIDEO EUROGOL înscris de Vlad Chiricheş pentru Sassuolo! Căpitanul României l-a lăsat fără replică pe Salvatore Sirigu
VIDEO | Bergodi nu-şi explică eşecul cu Clinceni. Italianul nu a văzut sincope în jocul Craiovei: ”Ce am făcut pe teren nu mi-a displăcut” VIDEO | Bergodi nu-şi explică eşecul cu Clinceni. Italianul nu a văzut sincope în jocul Craiovei: ”Ce am făcut pe teren nu mi-a displăcut”

Neymar, aroganţă pe teren: "Eu câştig într-o zi cât iei ti într-un an"

Ligue 1 Publicat pe 6 oct 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19505039/1/nn.jpg


La o lună de la momentul în care s-au certat pe finalul meciului dintre PSG şi Marseille, Alvaro Gonzalez a dezvăluit cum a încercat să-l înjoasească Neymar pe teren, chiar în timpul derby-ului campionatului francez.
 
PSG - OM s-a terminat cu o încăierare generală pe final, iar Neymar şi fundaşul central al oaspeţilor au ajuns, apoi, la Comisia de Disciplină, ambii fiind acuzaţi de rasism. Au scăpat nepedepsiţi, negăsindu-se dovezi ale faptelor lor pe camerele de luat vederi, dar conflictul e departe de a fi încheiat.
 
Marţi, Alvaro Gonzalez a dezvăluit aroganţa lui Neymar, chiar pe teren, înainte să fie eliminat: "Neymar mi-a spus că el câştigă într-o zi cât câştig eu într-un an şi este adevărat. Eu i-am spus că sunt foarte mulţumit de salariul pe care îl am. Nu i-a ieşit nimic lui Neymar în acel meci, unul plin de provocări din partea lui", au fost cuvintele lui Neymar, care încasează 40 de milioane de euro anual, potrivit "mărturiei" adversarului său.
 
"Nu a existat niciun fel de insultă rasistă din partea mea. Nu voi accepta să fiu umilit. Neymar nu merită nimic din partea mea, nici respectul meu, nimic. Am trecut prin momente dificile, nu doar eu, cât şi familia mea. Dacă i-aş fi spus ceva, aş fi apărut pe toate camerele.
 
I-am fost superior lui Neymar în acest meci, a fost total neajutorat în acea zi. Trebuie să ştii cum să gestionezi înfrângerile, trebuie să ştii să pierzi şi să-şi dai seama atunci când lucrurile nu sunt ok", mai spune fundaşul lui OM despre momentul care s-a terminat cu eliminarea superstarului brazilian.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele