Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Neymar continuă la PSG! Detaliile noii înţelegeri între parizieni şi starul brazilian

PSG Publicat pe 8 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20168611/1/15626065113591.jpg

Atacantul brazilian Neymar îşi va prelungi contractul cu Paris Saint-Germain, iar oficializarea acestuia va avea loc sâmbătă.

Aflat sub contract în prezent până în 2022, Neymar îşi va prelungi înţelegerea până în 2026.

În vârstă de 29 de ani, Neymar a fost transferat de la FC Barcelona în 2017 pentru suma record de 222 de milioane de euro.

De la momentul sosirii în Paris până în prezent, Neymar a marcat 85 de goluri şi le-a oferit colegilor săi alte 51 de pase de gol, în toate competiţiile, în 112 meciuri.

Neymar a câştigat de trei ori cu PSG Ligue 1, de două ori Cupa Franţei, de două ori Cupa Ligii Franţei şi de trei ori Supercupa ţării sub formă de hexagon.

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele