Ultima oră
Notele lui Banciu | Necruţător la adresa lui Dan Petrescu, Dennis Man şi Florinel Coman. "Fotbaliştii ăstia care se cred superiori sunt o glumă proastă a societăţii" Notele lui Banciu | Necruţător la adresa lui Dan Petrescu, Dennis Man şi Florinel Coman. "Fotbaliştii ăstia care se cred superiori sunt o glumă proastă a societăţii"
VIDEO | Încă un pas greşit pentru Real Madrid. Echipa lui Zidane a scos un punct pe final, cu Real Sociedad VIDEO | Încă un pas greşit pentru Real Madrid. Echipa lui Zidane a scos un punct pe final, cu Real Sociedad
EXCLUSIV | Ce se întâmplă cu Bălgrădean după venirea lui Arlauskis? Dulca: ”Cred că Edi va discuta cu ei şi aşa va face” EXCLUSIV | Ce se întâmplă cu Bălgrădean după venirea lui Arlauskis? Dulca: ”Cred că Edi va discuta cu ei şi aşa va face”
VIDEO | Edi Iordănescu, marele susţinător al arbitrilor, după ce a primit două penalty-uri. "Am pus prea mult la zid arbitrajul. Trebuie să le dăm încredere" VIDEO | Edi Iordănescu, marele susţinător al arbitrilor, după ce a primit două penalty-uri. "Am pus prea mult la zid arbitrajul. Trebuie să le dăm încredere"
VIDEO | Visul frumos s-a terminat pentru FC Argeş! Prepeliţă: "Nu facem o tragedie. Caracterele se văd şi după o înfrângere" VIDEO | Visul frumos s-a terminat pentru FC Argeş! Prepeliţă: "Nu facem o tragedie. Caracterele se văd şi după o înfrângere"
EXCLUSIV | Aici s-a jucat soarta meciului CFR Cluj - FC Argeş. Momentul decisiv: ”Jucătorii abuzau de driblinguri” EXCLUSIV | Aici s-a jucat soarta meciului CFR Cluj - FC Argeş. Momentul decisiv: ”Jucătorii abuzau de driblinguri”

Neymar, devastat, după ce a suferit o nouă accidentare. ”Mă supără tare şi nu ştiu cât voi mai rezista”

PSG Publicat de Daian Cutu pe 11 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/19970852/1/ney.jpg

Clubul Paris Saint-Germain a anunţat, joi, că brazilianul Neymar, care s-a accidentat la meciul cu echipa Caen, din Cupa Franţei, va fi indisponibil aproximativ o lună.

Neymar a suferit o leziune la adductorul lung stâng.

”Tristeţea e mare, durerea imensă şi nu mă opresc din plâns. Din nou, trebuie să nu fac ceea ce îmi place cel mai mult în viaţă, adică să joc fotbal. Uneori, stilul meu de joc poate avea asemenea efecte.

Driblez şi sunt lovit mereu, nu ştiu exact unde e problema, dacă eu sunt de vină sau ce se petrece pe teren...oricum, sunt extrem de trist. Şi mă doare şi mai tare când aud jucători, antrenori şi comentatori care mă acuză că simulez, că sunt un răsfăţat, că mă plâng şi cad la orice contact...

Mă supără tare şi nu ştiu cât voi mai rezista pentru că eu vreau doar ca să fiu fericit când joc fotbal. Atât şi nimic mai mult”, a scris Neymar, pe pagina sa de Instagram.

PSG a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa din liga a doua Caen şi s-a calificat în şaisprezecimile de finală ale Cupei Franţei. Neymar a ieşit de pe teren în minutul 58 al meciului, accidentat la coapsa stângă, după un contact cu Yago de la Caen.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele