Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Neymar, exploziv după derby-ul PSG - OM, terminat cu cinci eliminări: "Îmi pare rău doar pentru că nu i-am dat una în faţă!" Incidentul rasist acuzat de brazilian: ce i-a spus adversarul

Ligue 1 Publicat pe 14 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19479964/1/marseille1.jpg

Olympique Marseille s-a impus în derby-ul cu PSG, scor 1-0, într-un meci transmis în direct de Look Sport, încheiat cu un scandal uriaş.

Nu mai puţin de cinci jucători au fost eliminaţi de pe teren în finalul confruntării - trei de la PSG şi doi de la OM, brazilianul Neymar numarându-se printre ei.

După meci, Neymar a reacţionat dur pe reţelele de socializare, precizând că nu regretă eliminarea, ci că nu l-a lovit pe Álvaro González, pe care îl acuză de rasism.

„Singurul lucru pe care îl regret este că nu l-am lovit pe prostul acela în faţă!", a scris Neymar pe Twitter, după care a revenit cu explicaţii într-un alt mesaj.

"Pentru VAR este uşor să-mi surprindă agresiunea. Acum vreau să văd imaginea rasistului care mă numeşte "Maimuţă şi fiu de târfă", asta vreau să văd! Şi acolo ce se întâmplă? Mă pedepsesc. Sunt eliminat… şi ei? Ce se întâmplă?", a mai scris Neymar.

Olympique Marseille a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (-0), campioana Franţei, PSG, într-un meci din etapa a III-a a Ligue 1.

Golul a fost marcat de Florian Thauvin, în minutul 31.

După o încăierare generală produsă în finalul meciului, Kurzawa şi Paredes (PSG), respectiv Amavi şi Benedetto au fost eliminaţi, în minutul 90+7. Neymar, revenit pe teren după ce a fost infectat cu Sars-CoV-2, a văzut şi el cartonaşul roşu, în minutul 90+9, după ce arbitrul a consultat VAR. Brazilianul l-a aplaudat apoi ironic pe centralul Jerome Brisard, care a acordat alte 12 cartonaşe galbene, duminică.

Ultima victorie a echipei din Marsilia în faţa rivalei din Capitală a avut loc în 27 noiembrie 2011, când s-a impus cu 3-0, pe Stade Velodrome.

PSG are doar două meciuri în acest debut de sezon şi le-a pierdut pe amândouă (0-1, cu Lens). Este primul început atât de slab de sezon pentru parizieni după ediţia 1984/1985 şi primul fără gol marcat după 1978/1979.

OM a acumulat şase puncte, tot din două meciuri, fiind pe locul 5 în clasament. Lider este AS Monaco, cu 7 puncte, din trei partide, urmată de Rennes şi Lens, cu acelaşi număr de puncte, şi de Saint-Etienne, 6 puncte (2).

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele