Ultima oră
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ

Nica a explicat greşeala de la golul care a dus la eliminarea lui Dinamo din Cupa României: ”Stăteam aproape de el că aveam galben, am încercat să îi închid unghiul”. Care e partea bună după eşecul cu FC Argeş

Dinamo Publicat pe 26 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20444135/1/nica-dinamo.png

Constantin Nica a încercat să explice golul de 2-1 marcat de FC Argeş împotriva lui Dinamo, în prelungiri, în minutul 90+3. El a avut o parte din vină la reuşita piteştenilor, întrucât nu l-a închis cum trebuie pe Latovlevici, acesta a şutat din careu, portarul Eşanu a respins dar, pe fază fiind, Dumitru a împins mingea în poartă.

Nica a declarat că nu a fost mai agresiv la Latovlevici pentru că mai avea un cartonaş galben, dar şi pentru că fundaşul piteştenilor se afla în careul lui Dinamo şi oricând putea să cadă şi să ceară lovitură de pedeapsă.

A fost o primă repriză echilibrată, cu toate că s-a jucat mai mult în jumătatea noastră, nu au avut ocazii. În partea a doua, simţeam că se mai poate, dar am pierdut foarte multe mingi în jumătatea noastră. La al doilea gol, stăteam aproape de el că aveam galben, am încercat să îi închid unghiul, dar din păcate am luat gol.

Cred că trebuia să ţinem un pic mai mult de minge, să nu ne hazardăm. Suntem singura echipă care nu ţine de rezultat, jucăm fotbal şi asta e în defavoarea noastră.

Sunt jucător profesionist, când mă cheamă joc. Trebuie să te antrenezi şi când îţi vine rândul să joci.

E foarte trist fără suporteri. Pe noi, Dinamo, suporterii ne ajută foarte mult.

Eu văd deja un plus al echipei. Văd seriozitatea de care dăm dovadă. Trebuie să fim mai atenţi. Se vede mâna lui nea Mircea, eu văd echipa asta în creştere”, a spus Nica, după meci.

FC Argeş a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa Dinamo, calificându-se în sferturile de finală ale Cupei României.

  • Au marcat: Ţîră '49 / Işfan '78, Cr. Dumitru '90+3.

Chindia şi ACSO Filiaşi (liga a treia) sunt alte echipe care au acces deja în sferturi.

Miercuri, este programată întâlnirea Minaur Baia Mare – Universitatea Craiova, ora 18.00

Ultimele trei partide vor avea loc joi: FC Buzău – Dunărea Călăraşi, ora 15.00, U Craiova 1948 – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, ora 18.00, Politehnica Timişoara – FC Rapid 1923, ora 21.00.

În ceea ce priveşte meciul FC Voluntari – FCSB, clubul oaspete a informat Departamentul Competiţii al Federaţiei Române de Fotbal că se află în imposibilitatea de a se prezenta la joc, motiv pentru care partida nu se va disputa. Cazul va fi judecat la Comisia de Disciplină a FRF.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele