Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Nici Hertha Berlin nu-şi mai plăteşte jucătorii nevaccinaţi care intră în carantină

Bundesliga Publicat pe 23 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20477786/1/hertha-berlin.png

Fredi Bobic, directorul sportiv al clubului Hertha Berlin, a anunţat, marţi, că jucătorii echipei care nu sunt vaccinaţi şi care vor fi nevoiţi să intre în carantină nu vor mai fi plătiţi în perioada respectivă.

"Am hotărât din 2 noiembrie să nu plătim jucătorii nevaccinaţi cât timp sunt în carantină", a spus Bobic, pentru presa germană.

La începutul lunii trecute, conducerea clubului din Berlin i-a anunţat pe jucătorii nevaccinaţi că trebuie să-şi achite singuri testele PCR, obligatorii conform protocolului sanitar din Bundesliga.

Bayern Munchen a decis, de asemenea, să le reducă salariile jucătorilor nevaccinaţi împotriva Covid-19 şi obligaţi să stea în izolare, precum Joshua Kimmich, plasat în carantină după ce a intrat în contact cu persoane infectate.

Kimmich, în vârstă de 26 de ani, a fost plasat în izolare pentru a doua oară, vineri, din cauza unei noi expuneri la coronavirus. Tocmai ieşise din carantină, marţi, după ce a intrat în contact cu coechipierul Niklas Sule, care a fost testat pozitiv săptămâna trecută.

Potrivit săptămânalului german, oficialii Bayern i-au informat pe Kimmich şi pe patru coechipieri de-ai săi că le vor fi tăiate salariile atunci când vor sta în izolare.

Serge Gnabry, Jamal Musiala, Eric Maxim Choupo-Moting şi Michael Cuisance ar fi ceilalţi jucători bavarezi care nu s-au vaccinat, potrivit Bild.

Bayern, care a pierdut vineri, fără Kimmich, meciul cu Augsburg (scor 1-2), în etapa a XII-a a Bundesliga, a refuzat să comenteze informaţiile apărute.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele