Ultima oră
Irina Bara, eliminată dramatic în optimile Winners Open! Românca a capitulat după un meci de peste trei ore Irina Bara, eliminată dramatic în optimile Winners Open! Românca a capitulat după un meci de peste trei ore
JO, baschet | SUA - Franţa, în finala competiţiei masculine JO, baschet | SUA - Franţa, în finala competiţiei masculine
Unirea Constanţa – Hermannstadt, joi, de la ora 17.30, în direct pe Look Sport+. Sibiul caută 3 puncte pe litoral
Unirea Constanţa – Hermannstadt, joi, de la ora 17.30, în direct pe Look Sport+. Sibiul caută 3 puncte pe litoral
VIDEO | Răspunsul ferm al lui Marius Şumudică pentru criticii CFR-ului: ”Celelalte echipe marţea şi miercurea se uită la televizor” VIDEO | Răspunsul ferm al lui Marius Şumudică pentru criticii CFR-ului: ”Celelalte echipe marţea şi miercurea se uită la televizor”
VIDEO | Marius Şumudică a explicat de ce l-a iertat pe Alex Chipciu. ”M-a deranjat atitudinea lui şi nu am putut s-o accept la momentul respectiv” VIDEO | Marius Şumudică a explicat de ce l-a iertat pe Alex Chipciu. ”M-a deranjat atitudinea lui şi nu am putut s-o accept la momentul respectiv”
Număr mare de arestări, în legătură cu abuzurile rasiste la adresa jucătorilor, ce a ratat penalty-uri în finala EURO Număr mare de arestări, în legătură cu abuzurile rasiste la adresa jucătorilor, ce a ratat penalty-uri în finala EURO

”Nici în cel mai negru coşmar nu mă gândeam la asta. Ne e frică de retrogradare”. Dinamo n-a scăpat de ”gândurile negre” nici în ziua derby-ului cu FCSB

Cupa României Publicat pe 25 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/19402501/1/dinamo-2.jpg

Ionel Dănciulescu a vorbit înaintea meciului Dinamo – FCSB din Cupa României, la Fotbal Look. Oficialul ”câinilor” a declarat că echipa pe care o reprezintă se află într-un moment foarte complicat şi poate să pice în Liga 2. Chiar dacă îi era greu să creadă că se poate ajunge într-un astfel de punct, e conştient că Dinamo va avea un sezon extrem de dificil.

În privinţa Cupei României, Ionel Dănciulescu a declarat că posibilitatea de a o câştiga e unul din obiectivele clubului. Dinamo vrea să se impună la finalul competiţiei, pentru a ”spăla” imaginea conturată în această stagiune.

Un derby atipic, dacă e să spunem şi lucrul acesta. E o situaţie neplăcută pentru ambele echipe. E vorba de clasament. Ei vor să câştige campionatul, noi avem fiorii retrogradării, trebuie să recunosc asta. E un duel de Cupă, se joacă în dublă manşă şi avem şanse în ceea ce ne dorim, să câştigăm Cupa României, dar şi să rămânem în Liga 1. Nici în cel mai negru coşmar nu mă gândeam la asta, trebuie să recunoaştem asta. Situaţia este foarte rea în clasament, dar schimbarea trebuie să vină. Dinamo nu e o echipă de subsolul clasamentului, merită mult mai mult.

Orice antrenor ar fi vrut să aibă mai multe meciuri amicale la dispoziţie. Amicalele sunt diferite de antrenamente. Nu ne-am pregătit prea bine, dar uşor-uşor echipa se va pune pe picioare. Noi avem mare încredere în Adi Mihalcea că poate redresa echipa”, a declarat Dănciulescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele