Ultima oră
Zidane a "alungat" un jucător al Realului. Agentul fotbalistului iese la atac: "El este motivul plecării. Trebuie să explice!" Zidane a "alungat" un jucător al Realului. Agentul fotbalistului iese la atac: "El este motivul plecării. Trebuie să explice!"
Reghecampf a fost aproape să preia Rapidul: ”Grupul nostru ar fi mers acolo, da” Reghecampf a fost aproape să preia Rapidul: ”Grupul nostru ar fi mers acolo, da”
Câştig spectaculos la pariuri pe NetBet: 750.000 cu o miză de doar 160 de lei (P) Câştig spectaculos la pariuri pe NetBet: 750.000 cu o miză de doar 160 de lei (P)
Andreea Hanca vine la LOOK SPORT LIVE, luni, de la 16:00, pe Look Plus şi www.looksport.ro Andreea Hanca vine la LOOK SPORT LIVE, luni, de la 16:00, pe Look Plus şi www.looksport.ro
OFICIAL | Anunţul momentului la Manchester United! Mijlocaşul a semnat contractul OFICIAL | Anunţul momentului la Manchester United! Mijlocaşul a semnat contractul
Şefii CFR-ului, traşi la răspundere de un fost fotbalist din Gruia: "E ruşinos. S-au văzut cu sacii în căruţă şi nu l-au mai respectat" Şefii CFR-ului, traşi la răspundere de un fost fotbalist din Gruia: "E ruşinos. S-au văzut cu sacii în căruţă şi nu l-au mai respectat"

”Nici în cel mai negru coşmar nu mă gândeam la asta. Ne e frică de retrogradare”. Dinamo n-a scăpat de ”gândurile negre” nici în ziua derby-ului cu FCSB

Cupa României Publicat pe 25 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/19402501/1/dinamo-2.jpg

Ionel Dănciulescu a vorbit înaintea meciului Dinamo – FCSB din Cupa României, la Fotbal Look. Oficialul ”câinilor” a declarat că echipa pe care o reprezintă se află într-un moment foarte complicat şi poate să pice în Liga 2. Chiar dacă îi era greu să creadă că se poate ajunge într-un astfel de punct, e conştient că Dinamo va avea un sezon extrem de dificil.

În privinţa Cupei României, Ionel Dănciulescu a declarat că posibilitatea de a o câştiga e unul din obiectivele clubului. Dinamo vrea să se impună la finalul competiţiei, pentru a ”spăla” imaginea conturată în această stagiune.

Un derby atipic, dacă e să spunem şi lucrul acesta. E o situaţie neplăcută pentru ambele echipe. E vorba de clasament. Ei vor să câştige campionatul, noi avem fiorii retrogradării, trebuie să recunosc asta. E un duel de Cupă, se joacă în dublă manşă şi avem şanse în ceea ce ne dorim, să câştigăm Cupa României, dar şi să rămânem în Liga 1. Nici în cel mai negru coşmar nu mă gândeam la asta, trebuie să recunoaştem asta. Situaţia este foarte rea în clasament, dar schimbarea trebuie să vină. Dinamo nu e o echipă de subsolul clasamentului, merită mult mai mult.

Orice antrenor ar fi vrut să aibă mai multe meciuri amicale la dispoziţie. Amicalele sunt diferite de antrenamente. Nu ne-am pregătit prea bine, dar uşor-uşor echipa se va pune pe picioare. Noi avem mare încredere în Adi Mihalcea că poate redresa echipa”, a declarat Dănciulescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele