Ultima oră
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"

Nici n-a venit la echipa naţională, că l-a şi supărat pe selecţioner. "L-am văzut pe Camora făcând asta. Mie nu-mi plac lucrurile astea"

Echipa nationala Publicat pe 15 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/19481295/1/camora.jpg

Mario Camora a obţinut cetăţenia română, însă nu se ştie dacă va fi connvocat de Mirel Rădoi pentru barajul dintre Islanda şi România.

Fundaşul stânga portughez s-a grăbit să cânte imnul naţional al României în direct la TV, dar nu l-a impresionat pe selecţioner.

"Camora trebuie să-şi rezolve problemele de ordin juridic. L-am vazut pe Mario Camora la TV cântând imnul deja.

Mie nu-mi plac lucrurile astea. El nu a venit încă la echipa naţională.

Mie imi plac lucrurile serioase. Din punct de vedere psihologic, eu cred că Mario Camora poate să debuteze la echipa naţională", a spus Mirel Radoi la Pro-X.

În vârstă de 33 de ani, Camora joacă pentru CFR Cluj din 2011.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri