Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Nici Real şi Barcelona n-au făcut asta. Iniţiativă îndrăzneaţă a unui club din Spania, după pandemie

La Liga Publicat pe 2 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19379128/1/real-barca.jpg

Campionatele din Spania se reiau în cursul săptămânii următoare, la aproximativ acelaşi interval cu Liga 1. Cluburile iberice îşi doresc să joace şi în acest final de sezon cu fani, dar unul singur a recunoscut că a făcut solicitare către conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal din Spania, pentru ca jucătorii să fie încurajaţi de fani.

Miguel Angel Ramirez, preşedintele clubului Las Palmas, a vorbit public despre iniţiativa echipei din La Liga 2, în care cere să fie lăsată să deschidă porţile. Este încrezător că va primi acordul din partea oficialilor competiţiei, dar şi din partea statului spaniol. ”Am discutat cu conducerea La Liga şi cu preşedintele Guvernului din Canare. El vede cu ochi buni această posibilitate. Va fi primul stadion din lume în care spectatorii vor putea vedea meciuri, după pandemie. Am fost ambiţioşi în privinţa asta şi se pare că vom avea succes”, a spus Miguel Angel Ramirez, în presa din Spania.

LaLiga se vede în România pe posturile LOOK PLUS şi LOOK SPORT

Liga Profesionistă de Fotbal din Spania (LaLiga) a anunţat, duminică, programul primei etape după pauza cauzată de pandemia de coronavirus. Primul meci va fi derbiul oraşului Sevilla, joi, 11 iunie, de la ora locală 22.00 (23.00, ora României), partidă contând pentru etapa a XXVIII-a.

La 12 iunie, sunt programate două partide, Granada - Getafe (19.30, ora locală) şi Valencia - Levante (22.00). La 13 iunie se joacă Espanyol - Alaves (13.00), Celta Vigo - Villarreal (17.00), Leganes - Valladolid (19.30) şi Mallorca - FC Barcelona (22.00).

Etapa se va încheia la 14 iunie, cu Athletic Bilbao - Atletico Madrid (13.00), Real Madrid - Eibar (19.30) şi Real Sociedad - Osasuna (ora 22.00).

Etapa a XXIX-a va începe luni, 15 iunie. Datele şi orele partidelor se pot schimba, în funcţie de prognoza meteo din perioada respectivă. Spania va fi al doilea campionat important din Europa care se va relua, după cel german, la 16 mai.

 

 


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele