Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider

Nicolae Croitoru, cu gândul la salvarea de la retrogradare din Liga 2, după ce a eliminat Rapidul din Cupă: ”Suntem îngrijoraţi că acest meci va lăsa urme!”

Liga II Publicat de Emanoil Ursache pe 29 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20446712/1/nicolae-croitoru.jpg

Nicolae Croitoru, tehnicianul Politehnicii Timişoara, simte îngrijorare după ce echipa sa a eliminat Rapidul din Cupa României şi s-a calificat în sferturile competiţiei.

Croitoru speră ca efortul fizic depus de fotbaliştii săi să nu se simtă la partida de duminică, contra Unirii Dej, deoarece Timişoara este angrenată în lupta pentru salvarea de la retrogradare din Liga 2.

"E o victorie venită la timp, pentru că situaţia din clasamentul Ligii a II-a nu e una bună, venim după o serie de meciuri mai puţin reuşite, iar această victorie, pe lângă calificarea în sferturi, ne asigură şi un moral foarte bun pentru tot ce urmează.

Mă bucur că am avut o organizare foarte bună a jocului, ne-am demonstrat că putem. Însă suntem îngrijoraţi că acest meci va lăsa urme, iar jocul cu Unirea Dej îl jucăm duminică. Nu avem timp de refacere, dar sper să reuşim să o facem şi să obţinem un rezultat bun la Dej" , a declarat antrenorul Politehnicii Timişoara, Nicolae Croitoru, la finalul partidei.

Poli Timişoara a reuşit să elimine Rapidul, în ultimul meci disputat din optimile Cupei României.

Bănăţenii s-au impus cu scorul de 2-0 pe teren propriu graţie golurilor marcate de Erik Gerbi 21’ şi Octavian Ursu 70’. Doru Andrei (18 ani) a fost autorul a două pase decisive impresionante pentru vârsta sa.

Rapid a dominat teritorial partida, însă timişorenii s-au apărat eroic şi au profitat la maximum de oportunităţile pe care le-au avut de a marca.

În celelalte meciuri ale zilei, Sepsi a învins FC ”U” Craiova cu 1-0 în deplasare, iar FC Buzău a trecut de Dunărea Călăraşi cu 3-0 pe teren propriu.

S-au mai calificat în sferturile Cupei României ACSO Filiaşi, Chindia Târgovişte, FC Argeş, Universitatea Craiova şi FC Voluntari (victorie la masa verde cu FCSB).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele