Ultima oră
Rednic ar putea reveni la cârma lui Dinamo. Cine a făcut anunţul Rednic ar putea reveni la cârma lui Dinamo. Cine a făcut anunţul
Becali continuă conflictul cu FRF, în problema echipelor de fotbal feminin Becali continuă conflictul cu FRF, în problema echipelor de fotbal feminin
De necrezut! Salariul infim al unui tânăr jucător de la Dinamo De necrezut! Salariul infim al unui tânăr jucător de la Dinamo
Cristiano Ronaldo, propus la FC Barcelona! Anunţ incredibil venit din Spania: "Juventus vrea să scape de salariul lui" Cristiano Ronaldo, propus la FC Barcelona! Anunţ incredibil venit din Spania: "Juventus vrea să scape de salariul lui"
Dan Alexa, replică dură pentru Victor Angelescu. ”Mă aşteptam să gândească altfel ” Dan Alexa, replică dură pentru Victor Angelescu. ”Mă aşteptam să gândească altfel ”
Mbappe şi Neymar, pe viaţă la PSG! Anunţul făcut de club, după calificarea în semifinalele Champions League Mbappe şi Neymar, pe viaţă la PSG! Anunţul făcut de club, după calificarea în semifinalele Champions League

Nicolae Dică a comentat ultimele posibile transferuri ale celor de la Dinamo. ”Dacă Dinamo se gândeşte să la jucătorii aceştia, înseamnă că îşi doreşte să meargă la un alt nivel”

Fotbal Publicat de Daian Cutu pe 6 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19413252/1/dica.jpg

Jurnalistul Ovidiu Ionescu a dezvăluit la Telekom Sport că Dinamo negociază deja cu Gabi Tamaş: ”Tamaş e aproape să semneze cu Dinamo, iar echipa îl vrea şi pe Ţucudean”, a mărturisit comentatorul Telekom Sport.

Fundaşul s-a despărţit de Astra Giurgiu, pe data de 30 iunie.

De asemenea, sursa mai sus numită a anunţat că şi George Ţucudean ar putea semna cu echipa lui Adrian Mihalcea. Atacantul s-a despărţit de curând de CFR Cluj.

Nicolae Dică, antrenorul secund al naţionalei României a comentat acest zvon, care ar putea revitaliza Dinamo.

"A mai fost acolo (n.r. - Gabi Tamaş). E un jucător care unde a fost a dat totul. A fost şi la Astra şi Israel. Eu, din ce ştiu, vrea să meargă în Israel. 

Dacă Dinamo se gândeşte să la jucătorii aceştia, înseamnă că îşi doreşte să meargă la un alt nivel. Când vrei să faci o echipă aduci şase, şapte jucători Dinamo în semifinale, în finale, cu centrul de copii şi juniori", a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele