Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Nicolae Dică a vorbit despre părăsirea staff-ului naţionalei. ”Am văzut că se analizează mult. Noi învăţăm din aceste critic, încercăm să învăţăm din acestea”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 19 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/19519146/1/dica.jpg

Nicolae Dică a vorbit despre plecarea de la echipa naţională. Secundul selecţionerului Mirel Rădoi a dezminţit zvonurile care îl dădeau concediat.

Fostul fotbalist şi antrenor al celor de la FCSB a declarat că este dezamăgit de criticile venite după cele trei partide consecutive pierdute de prima reprezentativă în luna octombrie.

"Nu s-a pus niciodată problema ca noi să plecăm. Am vorbit despre ce trebuie să facem la meciul următor. La Mogoşoaia am vorbit despre ce urmează să facem în următoarele două meciuri. La Viitorul au trecut cinci luni şi am spus că nu au reuşit să-şi impună stilul. Noi avem cinci meciuri în două luni de zile. Îi luăm pe cei mai buni. Noi avem principiile noastre. În ultimele trei jocuri au fost lucruri care nu au ieşit. Nu s-a pus în discuţie ca noi să plecăm în acest moment.

Am văzut că se analizează mult. Noi învăţăm din aceste critici. Noi încercăm să învăţăm din acestea. Mi-aş dori ca lumea care vorbeşte despre naţională să analizeze jocul. Să ne spună dacă naţionala joacă în sistemul "x", să ne spună cum ne apărăm, cum atacăm, iniţiem atacul de la portar, de la fundaş, nu iniţiază, iniţiază...

Puteam şi eu să vin să spun că Viitorul nu face nimic. Dar am spus că joacă bine, încercăm să fim şi noi pozitivi. Noi încercăm ceva diferit faţă de ce s-a făcut până acum. Hai să încercăm să analizăm aceste lucruri. Am văzut pe faza defensiv sau pe ofensivă asta şi asta. Nu putem bate din palme şi să facem lucruri. Cu Austria nu ştiu câtă lume a observat în prima repriză cum am iniţiat noi jocul. Mi-ar fi plăcut ca la emisiuni să se spună că în prima repriză s-a făcut asta şi în a doua repriză nu s-a făcut asta. Aşa vin şi eu la emisiuni şi vorbesc despre fotbal şi încerc să iau lucrurile pozitive"
, a declarat Nicolae Dică, în cadrul emisiunii "Sport Report".  
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri