Ultima oră
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona
Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă
All-season, avantaje şi dezavantaje All-season, avantaje şi dezavantaje

Nicolae Dică, despre personalitatea lui Martin Tudor. Descrierea făcută portarului care a decedat la 43 de ani: ”Când venea în vestiar după victorie...”

Fotbal Internațional Publicat pe 30 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19319638/1/martin-tudor-5.jpg

Nicolae Dică a rememorat cele mai frumoase clipe pe care le-a petrecut alături de Martin Tudor în vestiar. Cei doi au fost colegi la FCSB în perioada 2004-2005. Deşi au prins un singur sezon împreună, Dică a ajuns să-l cunoscă bine pe fostul portar şi spune că ”a iubit foarte mult clubul”. Se bucura enorm la victorii.

Antrenorul nu ştia că Martin Tudor are probleme de sănătate. Ultima dată când a vorbit cu el era bine şi nu a dat impresia că are probleme cu inima. “A fost un băiat de milioane. Era vesel, mereu cu zâmbetul pe buze. Îmi amintesc că mereu a fost foarte fericit la victorii. Nu contează că juca sau nu juca sau chiar dacă nu prindea lotul. Când venea în vestiar după victorie era foarte bucuros.

Îi şi spuneam atunci cât de mare bucurie avea. Nu era omul pe care să te poţi supăra. Era mereu cu energie pozitivă. A iubit mult clubul acesta. O mare tragedie şi nu îmi vine să cred. Îmi găsesc cu greu cuvintele în aceste momente.

Nu ştiam de aşa ceva. Ultima dată când ne-am întâlnit a fost foarte bine, nu mi-a spus că ar avea probleme”, a spus Nicolae Dică pentru fanatik.ro. Martin Tudor a decedat luni dimineaţă, după un infarct. Din primele informaţii, se pare că fostul portar era la Reşiţa în momentul în care s-a întâmplat nefericitul eveniment. Potrivit gsp.ro, se afla la prietena lui, în bucătărie, când s-a prăbuşit pe podea. Ambulanţa a venit imediat, dar medicii nu au mai putut face nimic.

Născut pe 10 iunie 1976, Martin Tudor şi-a început cariera de profesionist la 20 de ani, când a debutat pentru Jiul Petroşani. În 1997 s-a transferat la Olimpia Satu Mare, iar doi ani mai târziu a prins mutarea carierei, printr-un transfer la Steaua Bucureşti, club unde a petrecut şase sezoane, cucerind două titluri de campion şi o Cupă a României.

Martin Tudor s-a retras în activitate în anul 2010, după peste 150 partide disputate în primul eşalon, iar de-a lungul carieri a evoluat pentru: Jiul Petroşani, Steaua Bucureşti şi CFR Cluj. După retragere s-a apucat de antrenorat, ultima dată fiind în staff-ul celor de la Sportul Snagov(liga a doua), club recent desfiinţa din cauza problemelor financiare.

A mai fost antrenor cu portarii la Steaua, Universitatea Craiova, Juventus Bucureşti şi CSM Reşiţa. În perioada 2015-2017 a activat în Arabia Saudită, la Ittihad FC.

Are două titluri în palmares, în 2001 şi 2005 cu Steaua şi FCSB.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri