Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

Nicolae Grigore nu îşi face probleme, după ce Rapid a remizat cu o formaţie din Liga 3. ”Mă bucur că am jucat acest amical”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 2 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19947831/1/rapid.jpg

Rapid Bucureşti şi Corona Braşov au încheiat la egalitate, scor 2-2, într-un meci amical disputat la baza sportivă Coresi din Capitală. Echipa din Liga a 3-a a condus de două ori.

Roşu (21’) şi Boţia (44’) au înscris pentru Corona Braşov, în timp ce reuşitele Rapidului au fost semnate de către Ioniţă (28’) şi Ursu (63’).

”Mă bucur că am jucat acest amical cu Braşov, pentru că e un club drag mie. După Rapid, pentru mine Braşov e a doua echipă din România. Am petrecut acolo nişte momente frumoase, m-am simţit foarte bine. Mă bucur că am reuşit să jucăm cu Corona Braşov. E o echipă bună, o echipă care e pe primul loc. Sper să se reglementeze situaţia acolo şi să reuşească, poate, să îşi facă o singură echipă în judeţul Braşov, pentru că Braşovul merită să aibă o echipă în prima ligă, din punctul meu de vedere.

E un oraş care are tradiţie şi istorie în fotbalul românesc şi ar merita să aibă o echipă care să unească suporterii care sunt acolo. Să se facă un singur club, dar e doar o părere şi mi-ar plăcea să revină în prim-planul fotbalului românesc.

(N.r. – Dacă fostul său coleg Buga, actualmente principal la Corona Braşov are face faţă la Rapid) S-ar descurca, dar nu ca jucător. M-am bucurat mult să îl văd pe el, pe Marian Cristescu. Jucători care au trecut vişiniu. Marian a făcut junioratul, dar nu a apucat să joace în prima echipă la Rapid, despre Buga nu mai comentăm, e un simbol al Rapidului. Întotdeauna mă bucur să văd jucători dragi mie şi oameni care au făcut performanţă”, a declarat Nicolae Grigore, la finalul meciului cu cei de la Braşov.

  • Liga a 2-a se va relua în jurul datei de 20 februarie, în direct pe Look Sport.

În primul meci din Liga a 2-a, Rapid va juca pe teren propriu cu Ripensia Timişoara. După 14 etape, Rapid este pe locul trei în clasament, la egalitate de puncte cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu şi la patru puncte în spatele liderului FC U Craiova 1948.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele