Ultima oră
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul

Nicolae Grigore salută transferul lui Dennis Man la Parma. ”Are calitate foarte mare, este un jucător cu mare potential şi până la urmă trebuia să existe momentul acesta”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 27 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19933513/1/gri.jpg

Dennis Man va merge în cele din urmă la Parma, după cum a afirmat chiar patronul Gigi Becali. Mijlocaşul va fi cedat de FCSB pentru o sumă de 12 milioane de euro, dar şi alte trei milioane bonus, în funcţie de randamentul pe care Man îl va da la Parma.

Negocierile păreau căzute zilele trecute. FCSB părea că va rămâne până la finalul campionatului cu Dennis Man şi Florinel Coman. La asta ducea totul, după ultimele informaţii comunicate de patronul clubului, Gigi Becali, în perioada anterioară. Omul de afaceri afirma că la acel moment nu există oferte pentru cei doi şi că jucătorii ştiu condiţiile în care pot pleca.

Antrenorul celor de la Rapid, Nicolae Grigore a nu este deloc surprins de faptul că italienii sunt dispuşi să scoată o sumă uriaşă din conturi, pentru golgheterul din Casa Liga 1.

„Nu mă miră pentru că strict referitor la Dennis Man îl cunosc, are calitate foarte mare, este un jucător cu mare potential şi până la urmă trebuia să existe momentul acesta ca jucătorii din România să plece pe astfel de sume, pentru că ne uitam în trecut oarecum cu jind la jucătorii din Serbia sau din acest spaţiu şi nu înţelegeam cum de ei se transferă pe 20-25 de milioane şi eu nu cred că este mare diferenţă între noi.

Cred că este o chestie doar de strategie şi de un management care să poate să aducă jucătorii aceştia să se vândă la aceste sume”, a declarat antrenorul Rapidului, după amicalul cu ”U” Cluj, câştigat cu 1-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele