Ultima oră
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

Nicolae Grigore, supărat, după remiza de la Buzău. ”În cadrul jocului sunt lucruri de îmbunătăţit”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 25 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20012457/1/gri.jpg

Primul meci al etapei XVII din Liga 2 a adus o ”remiză albă”. Gloria Buzău şi Rapid au încheiat fără gol, o partidă care a fost bogată în ocazii în prima repriză, dar lipsită de sclipire în actul secund.

Rapid continuă remizele în acest an, după ce au pierdut victoria etapa trecută cu Ripensia, în prelungiri, scor 2-2. De data aceasta formaţia lui Nicolae Grigore a făcut un joc ofensiv mult mai modest, cei de la Gloria fiind foarte aproape de gol în mai multe situaţii.

”E un rezultat pe care nu ni-l doream. Am venit să câştigăm, mai ales după semieşecul de duminică de acasă. Ne doream să recuperăm cele 2 puncte aici. Şi în cadrul jocului sunt lucruri de îmbunătăţit, aşa cum e şi în situaţia rezultatelor, cel puţin în ultimele 2 etape. Dar au fost şi lucruri bune pentru că am avut o posesie bună în a doua repriză, din păcate nu am reuşit să avem o posesie bună în a doua repriză. Din păcate n-am reuşit să avem luciditate la ultima pasă, la ultimele acţiuni când ajungeam în treimea adversă” a spus antrenorul Nicolae Grigore, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele