Ultima oră
VIDEO | Rednic mai are speranţe la play-off! "Suntem în cărţi. Cu mine pe bancă, Viitorul n-a pierdut" VIDEO | Rednic mai are speranţe la play-off! "Suntem în cărţi. Cu mine pe bancă, Viitorul n-a pierdut"
EXCLUSIV | Politica schimbată a Viitorului, analizată la Fotbal Look. De ce s-a limitat promovarea jucătorilor tineri? EXCLUSIV | Politica schimbată a Viitorului, analizată la Fotbal Look. De ce s-a limitat promovarea jucătorilor tineri?
Ilie Poenaru a explicat de ce ezită să folosească tinerii. "De aia am jucători cu experienţă, care trebuie să gestioneze presiunea" Ilie Poenaru a explicat de ce ezită să folosească tinerii. "De aia am jucători cu experienţă, care trebuie să gestioneze presiunea"
VIDEO | Ilie Poenaru contestă arbitrajul, după ce Academica Clinceni a avut un penalty clar! "Etapă de etapă, greşeli grave" VIDEO | Ilie Poenaru contestă arbitrajul, după ce Academica Clinceni a avut un penalty clar! "Etapă de etapă, greşeli grave"
EXCLUSIV | Viitorul, echipa care dezamăgeşte de la o etapă la alta. Unde e problema constănţenilor EXCLUSIV | Viitorul, echipa care dezamăgeşte de la o etapă la alta. Unde e problema constănţenilor
VIDEO | Academica Clinceni scapă cele trei puncte printre degete la Ovidiu! Vâlceanu: “Este foarte frustrant” VIDEO | Academica Clinceni scapă cele trei puncte printre degete la Ovidiu! Vâlceanu: “Este foarte frustrant”

Nicolae Stanciu, dorit în Turcia. Oferta făcută de Trabzonspor celor de la Slavia Praga

Stranieri Publicat pe 25 ian 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19928444/1/stanciu.jpg


Nicolae Stanciu (23 de ani) a devenit un nume interesant pentru Trabzonspor, iar presa din Turcia anunţă că echipa de lângă Marea Neagră a făcut şi o ofertă oficială în valoare de două milioane de euro!
 
Trabzonspor, care s-a interesat şi de Alexandru Maxim, trebuie să-l înlocuiască pe mijlocaşul ofensiv Abdulkadir Ömür, iar prima ţintă a fost Chiquinho, de la Benfica. Dar, cum portughezii au refuzat să-i dea drumul decarului, Trabzon s-a orientat spre Nicolae Stanciu. Şi a făcut-o direct, cu o ofertă de două milioane de euro şi prime contacte cu Anamria Prodan, cea care se ocupă de interesele internaţionalului român:
 
"Trabzonspor a făcut o ofertă pentru Stanciu: i-a propus Slaviei Praga aproximativ două milioane de euro pentru românul în vârstă de 27 de ani, care mai are contract până în 2023. De asemenea, l-a contactat şi pe agentul lui Stanciu (n red - Anamaria Prodan", scrie Fanatik, cel mai important ziar de sport din Turcia.
 
Totuşi, suma înaintată are şanse mici să fie acceptată de Slavia Praga, în condiţiile în care cehii l-au achiziţionat pe Stanciu pentru 3,75 milioane de euro. În acest sezon, Nicolae are patru goluri şi patru pase decisive.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele