Ultima oră
Simone Biles va concura în finală la bârnă, în care se va afla şi Larisa Iordache Simone Biles va concura în finală la bârnă, în care se va afla şi Larisa Iordache
Simona Halep a ieşit din Top 10 WTA în clasamentul live
Simona Halep a ieşit din Top 10 WTA în clasamentul live
EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!” EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!”
România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO
EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”   EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”
Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei

Nicolae Stanciu o va înfrunta pe Arsenal în sferturile Europa League şi scapă de o eventuală întâlnire cu Manchester United până în finală. Tabloul complet

Stranieri Publicat pe 19 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20070776/2/nicolae-stanciu-1-scaled.jpg

Echipa Slavia Praga, la care joacă Nicolae Stanciu, va întâlni formaţia Arsenal Londra în sferturile de finală ale Ligii Europa, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi care a avut loc vineri, la Nyon.

Confruntările din sferturile de finală:

  • Granada - Manchester United
  • Arsenal Londra - Slavia Praga
  • Ajax Amsterdam - AS Roma
  • Dinamo Zagreb - Villarreal

Semifinalele Ligii Europa:

  • Granada sau Manchester United vs. Ajax Amsterdam sau AS Roma
  • Dinamo Zagreb sau Villarreal vs. Arsenal Londra sau Slavia Praga

Finala Ligii Europa va fi Câştigătoarea semifinalei 2 – Câştigătoarea semifinalei 1.

Meciurile tur din sferturi vor avea loc la 8 aprilie, iar returul la 15 aprilie. Semifinalele se vor disputa la 29 aprilie turul şi 6 mai returul. Finala este programată în 26 mai, la Gdansk.

Update 2: Câştigătoarea din Granada - Manchester United va juca cu învingătoarea din Ajax - AS Roma. Câştigătoarea din Dinamo Zagreb - Villarreal va înfrunta învingătoarea din Arsenal - Slavia Praga.

Update 1: Au fost trase la sorţi sferturile de finală din Europa League: Granada - Manchester United, Arsenal - Slavia Praga, Ajax - AS Roma, Dinamo Zagreb - Villarreal.

Ştirea iniţială:

Look Sport+ şi www.looksport.ro transmit, astăzi, de la ora 14:00 tragerea la sorţi pentru sferturile Europa League şi perechile ce vor forma semifinalele competiţiei.

Arsenal, Dinamo Zagreb, Granada, AS Roma, Manchester United, Slavia Praga, Villarreal şi Ajax sunt echipele calificate în sferturile Europa League.

Nicolae Stanciu este singurul român rămas în competiţie, după ce Slavia Praga a eliminat-o pe Rangers, după o nouă prestaţie de senzaţie a mijlocaşului ofensiv al naţionalei.

Rezultatele din optimile Europa League au fost următoarele: Arsenal - Olympiacos 0-1 (3-1 în tur), Dinamo Zagreb - Tottenham 2-0 (3-0 după prelungiri, 0-2 în tur), Molde - Granada 2-1 (0-2 în tur), Şahtior - AS Roma 1-2 (0-3 în tur), AC Milan - Manchester United 0-1 (1-1 în tur), Rangers - Slavia Praga 0-2 (1-1 în tur), Villarreal - Dinamo Kiev 2-0 (2-0 în tur), Young Boys - Ajax 0-2 (0-3 în tur).

Înaintea tragerii la sorţi pentru sferturile Europa League, de la 13:00, tot pe Look Sport+, va avea loc aceeaşi tragere pentru Liga Campionilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele