Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Nicolae Ungureanu a suferit un accident vascular cerebral! Care este starea fostului jucător de la Craiova, Steaua şi Rapid

Special Publicat de Andrei Ionascu pe 30 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/20326708/1/nae-ungureanu.png

Fostul fotbalist Nicolae Ungureanu (64 de ani) a ajuns la spital, după ce a suferit un accident vascular cerebral. Sorin Cârţu, preşedintele Universităţii Craiova, a dezvăluit că fostul fundaş are dificultăţi de vorbire.

Nae Ungureanu se află în stare stabilă, urmând să fie supus unei tomografii computerizate, pentru a verifica dacă există leziuni.

“Probabil a suferit un AVC. Este încă sub observaţie, să vadă dacă nu e vreo recidivă, pentru că ar fi mult mai periculos. Astăzi intră la un tomograf. Are nişte dificultăţi de a vorbi, dar n-are nicio pareză. Este recuperabil. Ţinem legătura cu doctorii. Ăsta e un mare necaz”, a spus Sorin Cârţu la PRO X.

Fost fundaş, Ungureanu a jucat pentru Universitatea Craiova din 1977 până în 1987, când a semnat cu Steaua Bucureşti. A jucat în tricoul ‘roş-albaştrilor’ până în 1992, iar în 1993 s-a retras, după un an petrecut la Rapid Bucureşti.

Nicolae Ungureanu a câştigat câte două titluri şi câte trei Cupe ale României la Craiova şi Steaua. Pentru naţionala României, a strâns 57 de selecţii şi a reuşit să înscrie un gol.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele