Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale

Niculescu tună la adresa arbitrajului, după ce formaţia sa a jucat aproape o repriză cu un om în minus, în remiza cu Rapid

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 7 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19414377/1/nic.jpg

CS Mioveni şi Rapid au terminat la egalitate, scor 0-0, în derby-ul primei runde din play-off-ul Ligii 2. Trupa lui Dan Alexa a dominat copios, dar nu a reuşit să marcheze, astfel ajungând la o performanţă extrem de slabă. În 2020 au disputat 4 partide oficiale fără să marcheze.

La final, Claudiu Niculescu s-a declarat extrem de deranjat de arbitraj, după ce Raul Costin a văzut direct cartonaşul roşu, în minutul 57, ca urmare a unui fault dur.

Ei ne-au presat în primele 15-20 de minute, fără a-şi crea mari oportunităţi de a marca, după care noi am echilibrat jocul şi am pus noi presiune pe ei la finalul primei reprize, am început mai bine repriza secundă, dar din păcate arbitrul ne-a tăiat elanul. Nu aş vrea să fiu foarte vehement, dar mie mi s-a părut extrem de uşor acordat, plus alte decizii luate cu mare uşurinţă, în special de cine strigă mai tare, acela primeşte fault, lovitură liberă, sau aut.

Păcat. Pentru că au fost două echipe care au încercat să joace fotbal. La începutul reprizei secunde, când eşti nevoit să joci 35-40 de minute cu un om în minus împotriva Rapidului, am făcut-o bine.

Cu noroc, am fi reuşit să câştigăm cele 3 puncte. Poate ar fi fost nedrept, dar având în vedere că am jucat aproape o repriză întreagă în 10 oameni, cred că ar fi fost o victorie foarte mare.

Probabil acum, în prima etapă, echipele nu riscă foarte mult, pentru că orice înfrângere te poate arunca în subsolul clasamentului, ca să zic aşa. Dar meciul a trecut. Am luat un punct, suntem tot acolo unde eram şi la începutul play-of-ului. Băieţii au alergat foarte mult, au avut dorinţă, o agresivitate foarte mare. Mi-aş dori ca arbitrajele să nu influenţeze rezultatele finale. E dezamăgire în vestiar, pentru că ne pregătim de aproape 7 săpămâni. Am scos acest punct care poate va conta la final", a spus tehnicianul celor de la Mioveni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele