Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Nicuşor Dan a discutat cu o delegaţie a reprezentanţilor baschetului mondial şi naţional despre găzduirea în Capitală a Campionatului Mondial de Baschet 3x3 U23

Baschet Publicat pe 11 ian 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20547119/1/nicusor.jpg


Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că a discutat marţi cu o delegaţie a reprezentanţilor baschetului mondial şi naţional, condusă de Andreas Zagklis, secretarul general al Federaţiei Internaţionale de Baschet (FIBA) şi Carmen Tocală, preşedinta Federaţiei Române de Baschet despre detaliile organizatorice ale Campionatului Mondial de Baschet 3x3 U23 care va avea loc în această toamnă, între 3 şi 6 octombrie, la Circul Metropolitan.
 
„Bucureştiul continuă să fie pe harta competiţiilor sportive internaţionale, pregătindu-se de găzduirea Campionatului Mondial de Baschet 3x3 U23, cea mai importantă competiţie din lume pentru baschetbaliştii sub 23 de ani. Am discutat despre detaliile organizatorice ale acestui eveniment cu o delegaţie a reprezentanţilor baschetului mondial şi naţional, condusă de Andreas Zagklis, secretarul general al Federaţiei Internaţionale de Baschet (FIBA) şi Carmen Tocală, preşedinta Federaţiei Române de Baschet. Au fost alături de mine la această întâlnire liderii grupurilor USR şi PNL din Consiliul General al Capitalei, Cosmin Smighelschi şi Răzvan Socolovici şi directoarea Direcţiei de Cultură din PMB, Liliana Toderiuc-Fedorca”, a scris Nicuşor Dan, marţi pe Facebook. 
 
El a adăugat că acest campionat „va avea loc în această toamnă, între 3 şi 6 octombrie, la Circul Metropolitan, în condiţii – sperăm şi ne străduim – excelente”.
 
„Sunt sigur că vom vedea la Bucureşti jucători de top, fiindcă acest campionat e genul de competiţie în care se remarcă viitoarele staruri mondiale. Aşa cum mi-a spus secretarul general al FIBA, 7 dintre baschetbaliştii medaliaţi la Olimpiada de anul trecut de la Tokyo au participat în trecut la un campionat mondial 3x3 U23”, a completat edilul general.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele