Ultima oră
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona
Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă
All-season, avantaje şi dezavantaje All-season, avantaje şi dezavantaje

Niczuly, discurs motivaţional după o nouă înfrângere cu Sepsi: „Avem nevoie urgent de puncte! Este frustrant pentru un portar”

Sepsi OSK Publicat de Răzvan Cîrceag pe 25 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20442862/1/cfr-cluj-sepsi-sfantu-gheorghe-liga-1-casa-pariurilor-25-10-2021.jpg

CFR Cluj s-a impus fără probleme în faţa celor de la Sepsi OSK, 2-0, şi se distanţează de nou de FCSB. Meciul a fost în direct pe Look Sport+.

Golurile au fost marcate de Bouhennna '24 şi Culio '53. 

Veteranul Culio a marcat golul secund cu mult noroc, din penalty. Niczuly a apărat iniţial, dar apoi mingea a prins un efect puternic şi s-a învârtit până când a intrat în poartă. 

Portarul a fost prezent la declaraţii după meci şi a analizat partidă, arătându-se profund dezamăgit de golul primit din penalty.

„Din păcate, nu reuşim să ieşim din această pasă proastă. Nu am mai reuşit să câştigăm din prima etapă, nu ştiu ce se întâmplă. Nu înţeleg ce se întâmplă în ultimii 30 de metri, nu avem ocazii, nu dăm şuturi la poartă. Avem nevoie urgent de puncte. Am avut obiective mari în acest sezon, am fost pe locul 4 anul trecut, dar din păcate nu ne-a ieşit ce ne-am propus.

Este frustrant pentru un portar ce s-a întâmplat la penalty, după ce am parat... S-a văzut o doză de ghinion, dar nu putem să dăm vină pe asta. Trebuie să muncim mai mult, să dăm mai mult pe teren. Pe orice portar şi fundaş îi încurcă în a face alegeri selecţionerul României. Mă bucur că sunt în aria lărgită. Dar trebuie să avem evoluţii mai bune aici”, a declarat portarul covăsnenilor la final.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele