Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

”Nimeni nu ştia că am vrut să renunţ, nici Burleanu, nici jucătorii”. Drama trăită de Rădoi l-a marcat profund şi era gata de o decizie surprinzătoare

Echipa nationala Publicat pe 3 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/19410543/1/mirel-radoi.jpg

Mirel Rădoi a fost la un pas să renunţe la echipa U21 a României, chiar înaintea Campionatului European de anul trecut. Selecţionerul a declarat că sinuciderea fratelui său l-a marcat foarte mult şi a vrut să renunţe din acest motiv. S-a gândit bine şi în cele din urmă a decis, totuşi, să continue.

Rădoi nu a vorbit cu niment despre situaţia în care era, nici cu oficialii conducerii Federaţiei Române de Fotbal, nici cu familia şi nici cu jucătorii.  ”Nu mă aşteptam să se întample aşa ceva cu fratele meu. M-am gândit atunci să iau o pauză şi să meargă altcineva în locul meu la Euro U21. Am luat în calcul să rămân acasă, pentru că nu mă simţeam concentrat şi nu voiam să periclitez în vreun fel şansele jucătorilor la o performanţă pentru care se sacrificaseră timp de doi ani. Dar fotbaliştii au fost cei care m-au determinat să nu renunţ, pentru că mi-au dat de înţeles că vor să vin. Eu eram unul singur, puteam să mă reglez cumva, dar ei erau 20 care ar fi fost destabilizaţi. Nimeni nu ştia că am vrut să renunţ, nici Burleanu, nici Stoichiţă, nici secunzii, nici jucătorii”, a spus Mirel Radoi pentru Gazeta Sporturilor.

Mirel Rădoi va debuta pe banca naţionalei de seniori a României în meciul de baraj, cu Islanda. Partida este una capitală în vederea calificării la EURO. Barajul din Liga Naţiunilor pentru accederea la Campionatul European de la anul, dintre România şi Islanda, va avea loc spre sfârşitul lui 2020, a declarat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu. UEFA a anunţat că data este 8 octombrie.

Dacă se alegea luna noiembrie, meciul ar fi putut să nu aibă loc în Islanda, întrucât era de aşteptat ca terenul să nu se prezinte în cele mai bune condiţii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri