Ultima oră
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne

Nistor a fost doar începutul! Dinamo renunţă la încă un jucător important: suma cerută de Negoiţă. Sunt anunţate şi alte plecări

Superliga Publicat pe 25 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19314578/1/sorescu.jpg

Deian Sorescu este următorul jucător important care poate pleca de la Dinamo. Mijlocaşul a primit undă verde de la club să plece, ba chiar clubul este cel care a început să trimită, câtre câţiva agenţi, recomandări şi o hârtie prin care precizează că îl cedează pentru 300.000 de euro. Foarte probabil, cedarea este pricinuită şi de pandemia de coronavirus, care va aduce pierderi importante pentru toate echipele.

Dinamo avea probleme financiare şi înainte de acestă criză, iar acum decizia de a vinde jucători este fundamentată şi pe acest context din România. Site-ul fanatik.ro anunţă că nu doar Sorescu este de vânzare, dintre jucătorii importanţi. Şi alţii sunt pe lista plecărilor.

Cu siguranţă vor exista scăderi ale salariilor în această perioadă, dar acest lucru poate fi făcut doar cu acordul jucătorilor, trebuie găsită o soluţie. Dacă va dura mult această perioadă va fi foarte greu, nu doar pentru fotbal, ci pentru toate sectoarele sociale, e o dramă”, declara preşedintele Florin Prunea, după suspendarea campionatului. Nici rivala din Bucureşti nu o duce mai bine. Gigi Becali a precizat că va reduce salariile la FCSB.

La ora asta fotbalul, la revedere cu el! Federaţia ar trebui să hotărască ca 50% din salariile jucătorilor să fie tăiate şi să poţi să desfaci unilateral contractele la trei jucători, dar să deschidă perioada de transferuri, ca să poată pleca jucătorii în altă parte”, a declarat Gigi Becali, patron FCSB.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele