Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Noi detalii despre despărţirea Simonei Halep de Darren Cahill: „Au fost lucruri foarte personale”

Simona Halep Publicat de Răzvan Cîrceag pe 3 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/20415956/1/halep.jpg

În urmă cu câteva săptămâni, Simona Halep a anunţat oficial că s-a despărţit de antrenorul Darren Cahill, omul despre care s-a spus că este un pion principal al marilor ei performanţe din tenis. 

Ulterior, Adrian Marcu şi Daniel Dobre au fost anunţaţi drept noii săi antrenori. Cel de-al doilea menţionat a vorbit despre relaţia celor doi şi a detaliat care ar fi fost motivele din spatele despărţirii Simonei de Darren. 

„Au fost lucruri foarte personale. O relaţie aşa bună şi frumoasă cum au avut şi au ei nu se poate termina. E foarte greu de identificat anumite motive, dar cred că ultimii doi ani, în ceea ce priveşte cum s-a desfăşurat tenisul, cu pandemia, a contribuit la această despărţire amiabilă.

Simona a jucat foarte bine ultimele turnee, a fost puţin surprinzător pentru mine, nu m-aşteptam (n.r. la despărţirea de Darren Cahill). Dar mergem înainte, e bine că a revenit Adrian Marcu, cel care o cunoaşte foarte bine pe Simona. Nu e ca un început, ci e o regăsire. 

Darren va lipsi nu doar ca antrenor, ci şi ca om, era o persoană care deschidea foarte multe uşi, care are o experienţă enormă”, a declarat Daniel Dobre, potrivit DigiSport. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele