Ultima oră
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off

Noroc pentru CFR Cluj la tragerea la sorţi! Meci cu KuPs Kuopio sau Sudava în play-off, dacă trece de Djurgardens

Europa League Publicat pe 18 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19485161/1/dd.jpg

CFR Cluj şi-a aflat posibila adversară din play-off-ul Europa League, ultimul tur preliminar înainte de faza grupelor. Dacă va trece de Djurgården (Suedia), CFR va întâlni învingătoarea disputei Kups Kuopio (Finlanda) şi FK Sudava (Lituania).  CFR Cluj a evitat capii de serie din Grupa 1: Dinamo Zagreb şi Young Boys.

În plus, CFR Cluj ar urma să dispute play-off-ul pe teren propriu.

Campioana României joacă în preliminariile Europa League pe traseul campioanelor, după ce a fost învinsă în turul 2 preliminar al Champions League de Dinamo Zagreb.

Meciul Djurgarden - CFR Cluj, din turul 3 preliminar al UEFA Europa League se va disputa joia viitoare, pe 24 septembrie. Partidele din play-off sunt programate o săptămână mai târziu, pe 1 octombrie.

Meciurile se joacă într-o singură manşă, iar în caz de egalitate după 90 de minute se dispută prelungiri şi apoi lovituri de departajare, dacă scorul e în continuare egal.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele