Ultima oră
Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale! Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale!
Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus
Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul" Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul"
Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat
Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera” Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera”
Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!" Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!"

Norwich îşi va pierde cel mai bine cotat jucător, după retrogradare. Bayern ar fi interesată de transferul acestuia

Bayern Munchen Publicat de Daian Cutu pe 27 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/19433526/1/aa.jpg

Norwich a retrogradat în Championship, după un sezon foarte modest, în care a termiant pe ultimul loc, la distanţă mare de prima poziţie care ar fi asigurat supravieţuirea.

Evident, cei mai valoroşi jucători cel mai probabil vor pleca. Max Aarons (20 de ani), internaţionalul U-21 al Angliei este curtat de Bayern Munchen, care caută întăriri pe postul de fundaş lateral.

Fotbalistul este cotat de Transfermarkt la suma de 20 de milioane de euro şi de curând a fost şi în vizorul lui Tottenham, dar negocierile nu s-au concretizat până în prezent. Iarna trecută şi Borussia Dortmund l-ar fi vrut pe Aarons, dar cluburile nu s-au înteles la suma de transfer.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele