Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO Notele lui Banciu | Tătăruşanu şi David Popovici, premianţii săptămânii. Ce i-ar fi spus Gigi Becali lui Maradona, dacă l-ar fi avut jucător la FCSB

Emisiuni Publicat pe 9 nov 2021
mail-share icon Email


Ediţia de luni a emisiunii Notele lui Banciu a adus note surprinzători de mari. Ciprian Tătăruşanu a primit nota 6 pentru penalty-ul apărat în AC Milan - Inter 1-1, iar David Popovici s-a ales cu o notă de 7, în ciuda faptului că a numărat greşit turele de bazin la proba de 400 de metri. Translatorul lui Mircea Lucescu a fost notat cu 5, iar criticile lui Radu Banciu s-au îndreptat spre...Gică Hagi!
Penalty-ul apărat de Tătăruşanu în AC Milan - Inter 1-1 (Nota 6) - Trebuie să fiu echidisant, nu mă pot lăsa pradă emoţiilor. Mă gândesc ce or spune telespectatorii din Honduras, a marcat Alberth Elis, de la Bordeaux, în poarta lui PSG. O fi acelaşi circ precum la noi? Atât doar că la ei contează mai puţin COVID-ul, cred că au ieşit cu puştile pe stradă şi au sărbătorit. Aşa cum suntem şi noi pe cale să sărbătorim el paradon-ul nul Tătăruşanu cu lăutarul ăla de Martinez. Cu un penalty apărat nu se face pimăvară. Nu am ajuns în martie să-l sărbătorim pe Iliescu a 88-a oară. Nu-i pot da mai mult de 6. AC Milan e Tătăruşinea Ligii Campionilor, cu un punct în patru meciuri după şapte ediţii în care nu a jucat. Putem da un 6, dar nu mai mult. 
 
Unii pot fi fani Tătăruşanu de mici, dar el e un portar ruşinos ca prestaţii, dincolo de ce declara pe la echipa naţională. Noi trebuie să-l judecăm după rezultate, nu a ajuns un Navas sau un Donnarumma. Nu poţi fi titular în faţa lui Antony Lopes sau Mike Maignan. 
 
Mircea Lucescu supărat pe translatorul căruia îi lua prea mult timp să traducă (Nota 5 pentru translator) - Nu sunt la curent cu relaţiile diplomatice România - Ucraina, ceea ce remarc e că şi în limba lor se spune tot Barca. Au avut un Balon de Aur, pe Şevchenko, iar noi nu am avut. Dacă Gică Hagi lua Balonul de Aur în 1994 ajungea şi el pe la Empoli. Lucescu e viu, e o dojeană de diriginte de pe vremuri. Eu în locul translatorlui i-aş fi spus "tu mai scurt!". Penibil în situaţiile astea era el...Ce contează că ăla (n. red - Ansu Fati) are clauză de un miliard? Ce contează asta? Ăla traducea ce spunea Lucescu. Ce să facă, un rezumat, să-i spună apoi că nu traduce până la capăt. I-aş da un 5 translatorului, să treacă clasa, să-l mai ţină Mirciu puţin. Cel mai probabil Lucescu nu se va lăsa de antrenorat, va muri într-o conferinţă de presă. I-aş sugera să îşi ia o doamnă translator, e mai greu să o certe.
 
David Popovici s-a oprit cu două ture înainte de finalul cursei (Nota 7) - Mi se pare bizar, înţeleg că a obţinut şi o medalie de aur. La 200 de metri a luat pentru că era mai puţin de numărat. Adevărul e că e obositor să numeri până la 16 sub apă. Dacă asta a fost, e ceva genial. E un băiat inteligent, nu un prost, nu trebuie să-l asemuim cu ce vedem prin lumea prostului. Pur şi simplu i s-au tăiat picioarele. Ca explicaţie, e inedit în orice caz, nu am mai auzit aşa ceva niciodată. E ca şi cum, ca gimnastă, ai spune că te-ai oprit în aer la sol. Are un umor interesant. E un băiat simpatic, nu m-aş băga să îi dau o notă proastă. E tinerel, e în banca lui, un băiat interesant, nu e aceeaşi categorie cu Bănel Nicoliţă, care a rămas fără bani. Nu-l văd pe David Popovici să spună peste ani că s-a săturat să numere bani. I-aş da un 7 pentru rezultatele anterioare. E mult pentru un elev de liceu să facă lucrurile astea, te reprezintă în nişte competiţii, a câştigat medalii, nu e un amărât sau fiu de nu ştiu ce politician. Suntem îngăduitori, avem de ce.
 
Gică Hagi spune că merita un rezultat "cel puţin pozitiv" la meciul cu FCSB - Eu cred că voia să spună că merita cel puţin un egal. Să mă ierte, dar nu cred că se putea obţine un rezultat pozitiv. Când joci cu FCSB şi eşti Farul nu prea ai voie să obţii un rezultat pozitiv. Cel mai pozitiv rezultat pe care îl poţi obţine e să pierzi. Important e ca Hagi să nu lucreze în detrimentul echipei lui, aşa cum se pare că o face în meciurile cu FCSB.
 
Cât mai stă Edi Iordănescu la FCSB - Am văzut că l-au numit la Newcastle azi (n. red - Newcastle l-a numit pe Eddie Howe). Dacă-l lasă Gigi să lucreze la două tarabe, foarte bine. Mi-a plăcut declaraţia aia despre exterioarele lui Budescu. Este absolut uluitor să spui despre un fotbalist să dea pasă normală, nu cu exteriorul. În francheţea ei ne demonstrează exact cine e Becali, un om care se uită la fotbal ca mâţa în calendar. Dacă l-ar fi avut pe Maradona la FCSB i-ar fi spus că de ce nu se duce la biserică şi că de ce dă cu exteriorul.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele