Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”
Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat
Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!” Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!”
Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie

Nouă membri ai unei familii care a asistat la un meci din cadrul Euro-2020 la Budapesta, testaţi pozitiv cu varianta delta a noului coronavirus

EURO 2020 Publicat pe 8 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20282313/1/ungaria-euro.jpg

Nouă membri ai unei familii care locuieşte în regiunea Munţilor Vosgi au fost testaţi pozitiv cu varianta indiană a noului coronavirus, la o săptămână după întoarcerea lor din Ungaria, unde au asistat la o partidă a Portugaliei pe Puskas Arena din Budapesta, informează lequipe.fr.

Prefectura Vosgi a anunţat detectarea unui focar de nouă cazuri pozitive cu varianta Delta a Covid-19.

"Un grup cu varianta indiană a fost detectat în rândul locuitorilor din sectorul Le Thillot şi Fresse-sur-Moselle, cu nouă cazuri pozitive deja identificate”, a precizat prefectura, într-un comunicat de presă, miercuri seară.

Este vorba de nouă suporteri, membri ai comunităţii portugheze, care au plecat, la sfârşitul lunii iunie, cu un microbuz în Ungaria pentru a asista la un meci al Portugaliei la Budapesta, în cadrul Euro-2020, potrivit primarului din Thillot, Michel Mourot.

"Există şase cazuri confirmate în oraşul Thillot şi trei cazuri în Fresse-sur-Moselle. Dar este aceeaşi familie", a declarat Mourot pentru AFP.

Meciurile de la Budapesta din cadrul Euro-2020 s-au desfăşurat fără restricţii legate de pandemia de Covid-19, pe Puskas Arena asistând la fiecare partidă în jur de 60.000 de spectatori.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele