Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Noul stadion din Liga 1 prinde contur. Echipa vrea să-l termine cât mai repede, dar anunţă planuri şi mai mari pentru viitor

Superliga Publicat pe 15 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19363112/1/stadion-sepsi.jpg

Sepsi Sf. Gheorghe trece la următorul nivel şi vrea să termine cât mai repede noul stadion. Mai mult, oficialii de acolo spun că de acum, accentul se va pune şi pe academie, iar echipa va scoate, în viitor, mulţi jucători de valoare.

Despre toate acestea a vorbit managerul lui Sepsi, Cornel Şfaiţer, la Telekom Sport:

Salariul pentru luna februarie a fost achitat în avans pe 16 martie, de obicei plăţile se fac pe 25 ale lunii, pentru aprilie la fel, s-a plătit în 22, deci în privinţa asta jucătorii au avut linişte financiară.

Aici avem o problemă toate cluburile din Liga 1, în ceea ce priveşte încasările de la sponsori. Fiind blocată economia, atât în România, cât şi în Europa, e o perioadă în care nu vom încasa. Ceea ce am atras la Sfântu Gheorghe pentru infrastructură sunt bani pe proiecte de la guvernul maghiar.

Nu avem o casă de pariuri pe tricouri, ceea ce zic eu că e un lucru important. O să vedeţi că la Sfântu Gheorghe, având în spate o infrastructură deosebită, sperăm să finalizăm şi stadionul până în primăvara anului viitor, o academie la care avem destui copii. Asta îmi doresc pe viitor, ca la Sfântu Gheorghe să ne asigurăm venituri şi din vânzări”.

Sepsi nu pare că va avea emoţii în privinţa retrogradării, deşi evoluează în play-out. După două etape din acest sistem, echipa din Sf. Gheorghe se află pe locul 2, la 5 puncte peste linia roşie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele