Ultima oră
I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman
Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor

Novak Djokovic, scutit de plata a peste 300.000 de euro de către organizatorii Australian Open

Tenis Publicat pe 19 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20561101/1/fb-djokovici.jpg

Tennis Australia, organizatoarea Australian Open, ar fi plătit cheltuielile de judecată în urma apelului formulat de Novak Djokovic la decizia de anulare a vizei şi pierdut, duminică, la Melbourne, informează presa australiană, citată de lequipe.fr.

"Organizatorii Australian Open, care primesc milioane de dolari din fonduri publice în fiecare an, au acceptat să plătească costurile judiciare ale vedetei sârbe expulzate”, a scris ediţia australiană a Daily Mail.

Pentru a pleda în favoarea sa, liderul ATP a angajat o echipă de avocaţi de nivel înalt care să-l reprezinte în instanţă.

”Tennis Australia nu a negat informaţia că a plătit taxa, pe care o sursă apropiată TA a dezvăluit-o pentru Daily Mail Australia”, se arată în articolul citat.

Costurile estimate nu au fost încă dezvăluite, dar tot conform publicaţiei citate suma ar putea fi în jur de jumătate de milion de dolari australieni (318.000 de euro).

"Ceea ce oamenii nu ştiu este că Tennis Australia plăteşte costurile din justiţie... Nu Novak. Ei primesc fonduri guvernamentale pentru eveniment (Australian Open), aşa că în cele din urmă contribuabilii îi vor plăti taxele legale, chiar dacă el a pierdut.", a spus sursa publicaţiei citate.

În acelaşi timp, organizatorii Australian Open au refuzat să-i acorde asistenţă juridică jucătoarei cehe Renata Voracova, de asemenea nevaccinată, care a fost şi ea expluzată după anularea vizei.

Novak Djokovic, care se opune vaccinării, a părăsit Australia, duminică, la bordul unui avion al companiei Emirates cu destinaţia Dubai, după ce apelul său la decizia de anulare a vizei de intrare în Australia a fost respins de un tribunal din Melbourne.

El a ajuns, luni, la Belgrad, fiind aşteptat la Aeroportul Nikola Tesla de un număr mare de jurnalişti, dar şi de câteva zeci de fani. Tenismenul nu a discutat cu presa, folosind o altă ieşire pentru a părăsi aeroportul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele