Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

”Nu a avut sensibilitatea să judece detaliile şi a aplicat regulamentul ca la carte”. Critice dure pentru arbitrul care i-a dat galben lui Messi, din cauza tributului pentru Maradona

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 29 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19633974/1/messi-maradona.png

Barcelona a câştigat cu 4-0 contra celor de la Osasuna, în La Liga. Messi a marcat ultimul gol şi nu a ratat ocazia să aducă un omagiu celui care a fost Diego Armando Maradona. Imediat după ce a înscris, argentinianul şi-a dat jos tricoul, pe sub care avea un altul.

Purta pe dedesubt tricoul cu numărul 10 al lui Maradona, de la echipa argentiniană Newell’s Old Boys. Apoi Messi a ridicat mâinile spre cer, în onoarea, poate, celui mai bun fotbalist din istorie.

Gestul starului argentinian a fost taxat cu cartonaş galben, iar presa din Spania a reacţionat acid cu privire la decizia arbitrului.

”Arbitrul n-a avut milă pentru Messi. Mateu Lahoz nu a avut sensibilitatea să judece detaliile şi a aplicat regulamentul ca la carte. E o regulă controversată, mai ales atunci când jucătorii îşi dau jos tricourile pentru a omagia anumite persoane”, au scris cei de la Marca.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele