Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

”Nu ai ce să discuţi”. Adrian Porumboiu, opinie clară în privinţa henţului comis de Camora

CFR Cluj Publicat pe 14 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19732311/1/camora-hent.png

Derby-ul dintre CFR Cluj şi FCSB a oferit primul moment de tensiune încă din minutul 2, când oaspeţii au solicitat o lovitură de pedeapsă. Totul a pornit de la o lovitură liberă a FCSB-ului executată din partea stângă. Centrarea s-a dus bine, spre fundaşul Cristea, care nu a putut însă să reia spre poarta lui Bălgrădean. Balonul l-a lovit în ceafă, iar ulterior a sărit în braţul lui Camora.

Cei de la FCSB au solicitat acordarea loviturii de pedeapsă, dar jocul a fost lăsat să continue. S-a considerat că intervenţia a fost involuntară, întrucât căpitanul CFR-ului nu a dus braţul către balon.

Fostul mare arbitru Adrian Porumboiu şi-a spus părerea, iar din punctul său de vedere e panalty clar pentru FCSB.

La acea fază nu ai ce să discuţi! E 11 metri pentru FCSB! Mâna este depărtată de corp! Nu se poate niciun comentariu! La penalty-ul primit de CFR Cluj, Miron a lovit mingea, dar după aceea a fost un atacat neregulamentar asupra celui de la CFR Cluj! Se impune penalty. A lovit mingea şi după l-a lovit pe clujean. Aşa a fost şi la meciul lui CFR cu Young Boys, doar că acolo nu a avut tărie. Miron loveşte mingea, dar după aceea a fost un atac neregulamentar! A fost o greşeală impardonabilă”, a spus fostul arbitru pentru GSP

CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FCSB, într-un meci din etapa a 13-a din Casa Liga 1. Bucureştenii sunt pe prima poziţie în clasament, cu 30 de puncte, iar clujenii sunt pe trei, cu 27 de puncte. Pe poziţia a doua se află Universitatea Craiova, cu 28 de puncte şi un joc mai puţin.

La Cluj-Napoca, au marcat Deac ’35 (penalti) şi Costache ’73. Penaltiul a fost acordat pentru un fault al lui Miron la Vojtus.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele