Ultima oră
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1, în direct la Prima Sport 1! Bîrligea deschide scorul VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1, în direct la Prima Sport 1! Bîrligea deschide scorul
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV

"Nu am mai trăit o criză care să impacteze atât de mult societatea!" Preşedintele lui Tottenham, mesaj îngrijorător

Premier League Publicat pe 31 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19320841/1/daniel-levy1.jpg

Preşedintele lui Tottenham, Daniel Levy, a redactat o scrisoare deschisă prin care a anunţat reducerea salariilor tuturor angajaţilor clubului cu 20% pentru următoarele două luni.

În textul publicat pe site-ul lui Tottenham, Levy nu s-a ferit de cuvinte şi a atras atenţia asupra efectelor devastatoare pe care pandemia de coronavirus le va avea asupra economiei, explicând motivele care au dus la decizia de a reduce salariile.

"Am văzut câteva din cele mai mari cluburi ale lumii, precum Barcelona, Bayern Munchen şi Juventus, luând măsuri pentru reducerea costurilor.

Ieri, după ce am luat deja măsuri pentru reducerea costurilor, am luat şi noi o măsură dificilă pentru a proteja slujbele angajatilor: redicerea salariilor tuturor celor 550 de directori şi angajaţi pentru aprilie şi mai cu 20% şi utilizarea, acolo unde este cazul, fondurilor de ajutor oferite de guvern.

Vom analiza această decizie în perioada următoare.

Decizia luată de guvernele de peste tot de a închide efectiv economia cu impact nemaiîntâlnit în perioadă de pace asupra libertăţilor civile pentru a minimaliza efectele teribile ale pandemiei de COVID-19 este cea corectă în intenţia de a proteja vieţile oamenilor.

Efectele devastatoare asupra industriilor din multe ţări, interdependenţa schimburilor internaţionale şi a transportului încep să fie resimţite în viaţa de zi cu zi.

Fiecare persoană de pe această planetă va fi afectată şi nu mă pot gândi la altă situaţie din viaţa mea cu un efect similar.

Operaţiunile clubului au încetat pur şi simplu, fani ai clubului şi-au pierdut slujbele şi cei mai mulţi vor fi îngrijoraţi privind viitorul lor.

Sponsorii noştri sun îngrijoraţi asupra afacerilor lor, iar partenerii media nu au nicio siguranţă asupra momentului în care vom juca din nou meciuri şi dacă vom putea juca în faţa propriilor fani.

Între timp, clubul are cheltuieli anuale de sute de milioane de lire"
, a fost mesajul semnat de Daniel Levy.

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele