Ultima oră
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ

“Nu am realizat nimic până acum!” Patronul Craiovei, reacţie dură după victoria cu FCSB, obţinută din două penalty-uri

Superliga Publicat pe 13 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19419584/1/rps-2076.jpg

Craiova îşi continuă cursa spre titlu după victoria cu FCSB, însă patronul Mihai Rotaru îşi avertizează echipa că trebuie să rămână concentrată pe obiectiv deoarece urmează meciuri extrem de dificile. Primul hop va fi la Botoşani, duminică, de la 21:00, LIVE pe Look Plus.

Rotaru a ţinut şi să le ofere o replică dură celor care au contestat penalty-urile primite de Craiova în meciul cu FCSB, precizând că oficialii olteni nu vor comenta niciodată arbitrajul, dar că deciziile luate în meciul de duminică seară au fost 100% corecte.

"La Botoşani va fi un meci extrem de greu. Nu s-a realizat nimic până acum. Noi avem o invazie a precupeţilor, pentru mine ruşinos să spui că nu a fost penalty la Mihăilă, e ruşinos să spui că nu e penalty la Koljic, când Vlad îi dă un pumn în cap. Arbitrul a dat ce a fost clar, tot ce a fost. Vlad a avut un atac violent. A fost penalty sau nu la henţul lui Coman? Nu putem să comentăm astfel de lucruri. Asta e linia la Craiova, nu comentăm arbitrajul.
E o mare tâmpenie, sunt aceleaşi precupeţe şi să vă spun ce înseamnă. E persoana care revinde apoi cu preţ mai ridicat, în piaţă Să-şi vadă de problemele lor, de echipa lor. Să-şi vadă de frustrările lor. Eu nu spun despre nimeni, ci despre cei din fotbal, care vor să pună presiune. Asta sunt, precupeţe. Acuzaţiile nu ne interesează. Ne interesează doar deciziile luate de staff-ul tehnic, la analize"
, a declarat finanţatorul lui Craiovei la Pro X.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele