Ultima oră
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării
Flavius Stoican a semnat! Flavius Stoican a semnat!
VIDEO | De necrezut! Vedetele de la Inter au încins o horă pe o melodie românească VIDEO | De necrezut! Vedetele de la Inter au încins o horă pe o melodie românească

"Nu am vrut să vorbesc până acum!". Vukusic l-a expus pe Becali după plecarea de la FCSB: "Asta mi-au spus colegii"

Superliga Publicat pe 22 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20256261/1/vuk.jpg


Alungat de Gigi Becali de la FCSB după doar şase meciuri şi 129 de minute, Ante Vukusic (29 de ani) a vorbit pe larg în presa din Croaţia despre scurta experienţă la vicecampioana României şi le-a spus conaţionalilor totul despre practicile lui Gigi Becali.
 
Adus în iarnă la insistenţele lui Mihai Stoica, Vukusic a rămas şocat în momentul în care a văzut că Gigi Becali face schimbările din faţa televizorului:
 
”Gigi Becali vorbeşte despre orice. Sună un jucător în fiecare zi. Jucătorii tineri sunt singurii pe care nu îi critică, pentru că speră ca va obţine bani de pe urma lor. Până acum n-am vrut să vorbesc, pentru că n-am vrut să fiu amendat.
 
Nu mi-a venit să cred că el decide cine intră pe teren prin telefon. Am jucat meciul de Supercupă cu CFR, iar la pauză a decis să scoată cinci jucători. El face totul prin telefon, are un om pe bancă. Becali cumpără jucători tineri, aşa crede că va obţine şi rezultate. CFR a câştigat campionatul pentru că a avut antrenor”, a început Vukusic seria dezvăluirilor, pentru Dalmatinskportal.

"Dacă nu dai gol în primul meci, eşti terminat!"

Ex-iugoslavul a povestit că Toni Petrea şi colegii de la FCSB l-au pus la curent încă de la primele antrenamente cu practicile lui Gigi Becali, iar oamenii care ar fi trebuit să-l alimenteze cu pase de gol au ţinut să-i transmită că impresia lăsată în primul meci e una crucială:
 
”N-am vorbit niciodată. Am înţeles că nici nu vorbeşte engleză. L-am întrebat pe antrenor, mi-a zis 'ştii cum merg lucrurile aici, faci ce spune patronul'. Toţi mi-au spus că mai bine îmi văd de treabă decât să mă cert cu Gigi Becali. Niciun antrenor serios nu vrea să vină la Steaua (n.r. FCSB).
 
Am semnat contractul, iar apoi am mers la antrenament. Toţi colegii m-au întrebat dacă ştiu unde am venit. Mi-au zis 'dacă nu dai gol în primul meci, eşti terminat'. Am crezut că au glumit, dar se pare că au avut dreptate. Am mai avut momente grele în carieră, dar astfel de probleme n-am avut niciodată”, a mai povestit Vukusic.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele