Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Nu calcă pe urmele lui Camora. Motivul pentru care Dumitru Cardoso nu are cetăţenie română

Superliga Publicat pe 13 nov 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19594017/1/car.jpg


Dacă Mario Camora şi-a luat fără probleme cetăţenia şi a debutat deja pentru naţionala României, Dumitru Cardoso (29 de ani) nu a avut parte de acelaşi traseu. Atacantul celor de la Gaz Metan Mediaş, cerut la prima reprezentativă de Cornel Dinu, a renunţat la ideea de a deveni cetăţean român din cauza...birocraţiei!
 
"Din păcate, eu nu am cetăţenia română. Am încercat, dar tatăl meu are o problemă cu spatele, nu se poate mişca mult, trebuia să meargă la Bologna pentru hârtii, iar noi locuim la Empoli.
 
Nu ştiu cum se zice corect... prea multe hârtii, prea multă birocraţie? Da, am încercat să obţin cetăţenia, dar m-am oprit deocamdată din acest motiv", a spus vârful cu mamă braziliancă şi tată român, pentru LPF.
 
După cele două goluri marcate în poarta celor de la UTA în victoria cu 3-1 a lui Gaz Metan, Cardoso a fost cerut la echipa naţională de Cornel Dinu: ”Să ne aducem aminte, că acum un an de zile, ne gândeam că este o soluţie pentru echipa naţională. Cardoso mi se pare un jucător complet, de calitate fizică, un fotbalist de atac, cu multe calităţi. Are dribling, şut, calitate fizică, simţ tactic. Se vede că între raţiune şi execuţie există o legătură. O combinaţie interesantă între Dumitru, mare Sfânt, şi Cardoso, probabil după tată. Dacă tot ne gândim la jucători naturalizaţi, nu ştiu exact care e situaţia lui, dar dacă are şi cetăţenie, cred că merită luat în calcul şi Mitică Cardoso”, spunea Procurorul.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele