Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

”Nu cred că va face faţă la FCSB”. Fotbalistul primeşte ”zero” încredere şi plecarea îi e dată ca sigură

FCSB Publicat pe 15 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19481808/1/becali.jpg

Helmuth Duckadam continuă să îşi dea cu părerea despre ce se întâmplă la FCSB. Abia după ce a plecat fostul portar a început să vorbească despre anumite lucruri de la echipă, lucruri mai puţin profesioniste, iar acum şi-a dat cu părerea despre Alexandru Buziuc, un fotbalist în care nu are foarte multă încredere.

Duckadam e de părere că acesta nu va da un randament bun, pentru că în meciurile în care a jucat nu a ieşit în evidenţă cu foarte multe realizări. Din punctul lui de vedere, Buziuc nu este decât un alt pariu al patronului Gigi Becali. ”Nu cred că Buziuc va putea să facă faţă la FCSB. Este un pariu al patronului, e un jucător bun dar nu e ce caută FCSB, CFR sau Craiova.

Nu s-au trezit la realitate, au adormit din nou. Întotdeauna am spus, de ani de zile spun, în momentul în care jucătorii nu fac o echipă, nu au nici rezultate. S-a văzut la ultimul meci, fiecare a jucat din nou pentru el. Nu au mai jucat pentru echipă şi rezultatul a fost pe tabelă”, a declarat Helmuth Duckadam.

Partida Backa Topola (Serbia) - FCSB, din turul 2 preliminar al Europa League se vede în exclusivitate pe Look Plus, joi seară, de la 22:00.

FCSB forţează calificarea în grupele Europa League în acest sezon, iar drumul roş-albaştrilor spre tabloul principal al competiţiei trece prin Serbia, unde trupa lui Toni Petrea va da piept cu Backa Topola.

  • Învingătoarea din partida Backa Topola - FCSB va juca în turul 3 al Europa League cu câştigătoarea dintre Riteriai şi Slovan Liberec;

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele