Ultima oră
NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi
Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă" Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă"
Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul
VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League

Nu e glumă :) Diego Costa, reacţie demenţială după venirea lui Luis Suarez la Atletico: "E foarte bine! Unul dintre noi muşcă, celălalt loveşte"

La Liga Publicat pe 27 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19494514/1/diego-costa.jpg

Diego Costa, atacantul echipei Atletico Madrid, crede că gruparea din capitala Spaniei a dat lovitura prin transferul lui Luis Suarez, care a reuşit o dublă la debutul în tricoul noii sale formaţii.

"Nu ştiu cum a putut Barcelona să îl lase să plece. Ne ajută foarte mult prin spiritul său de luptă. Sper să câştigăm titlul. Nu va fi uşor, pentru că celelalte echipe sunt foarte bune, dar o luăm meci cu meci", a declarat Diego Costa, pentru Movistar, citat de Mundo Deportivo.

Apoi, atacantul spaniol a glumit pe seama noului său partener din atac: "E foarte bine. Unul dintre noi muşcă, celălalt loveşte".

 

 

Luis Suarez a debutat cu o "dublă" la Atletico Madrid, în meciul cu Granada, scor 6-1

Atacantul Luis Suarez a debutat cu o "dublă" la Atletico Madrid, în meciul cu Granada, scor 6-1, din etapa a treia a campionatului Spaniei.

Luis Suarez a marcat în minutele 85 şi 90+3.

Celelalte goluri au fost înscrise de Diego Costa (9), Angel Correa (47), Joao Felix (65) şi Marcos Llorente (72).

Pentru Granada a punctat Jorge Molina, în minutul 87.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele