Ultima oră
Bayer Leverkusen şi-a "blindat" un jucător important. Omul care prinde 12 ani la club Bayer Leverkusen şi-a "blindat" un jucător important. Omul care prinde 12 ani la club
"Negoiţă a plecat, trăiască Dinamo Bucureşti". Reacţia fanilor din Programul DDB şi lucrul la care ţin cel mai mult: "Ar fi îmbucurător!" "Negoiţă a plecat, trăiască Dinamo Bucureşti". Reacţia fanilor din Programul DDB şi lucrul la care ţin cel mai mult: "Ar fi îmbucurător!"
NEWS ALERT | Ionuţ Negoiţă şi Pablo Cortacero au bătut palma pentru vânzarea lui Dinamo! Prima reacţie a noului investitor din Ştefan cel Mare NEWS ALERT | Ionuţ Negoiţă şi Pablo Cortacero au bătut palma pentru vânzarea lui Dinamo! Prima reacţie a noului investitor din Ştefan cel Mare
Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere! Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere!
Vin spaniolii, pleacă Mulţescu! Planul lui Cortacero pentru Dinamo şi rolul încredinţat lui Ţălnar Vin spaniolii, pleacă Mulţescu! Planul lui Cortacero pentru Dinamo şi rolul încredinţat lui Ţălnar
Juveţii, cu liderul în frunte. Anunţul conducerii Craiovei: " Va fi la meciul cu Tbilisi" Juveţii, cu liderul în frunte. Anunţul conducerii Craiovei: " Va fi la meciul cu Tbilisi"

"Nu era beat!" Omul care a decis să-l scoată pe Haaland din club îşi explică decizia. De ce a fost dat afară starul norvegian

Bundesliga Publicat pe 13 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19419819/1/haa.jpg

Imagini ce îl prezentau pe Erling Haaland în timp ce era dat afară dint-un club de noapte au devenit virale pe reţelele de socializare, iar atacantul lui Dortmund a devenit ţinta glumelor.

Inclusiv tatăl său, Alf-Inge Haaland, fost mijlocaş la Leeds, s-a amuzat pe seama situaţiei şi i-a transmis fiului său că "viaţa de noapte nu e pentru el", însă lucrurile nu au stat aşa cum a părut în imagini.

O spune chiar şeful securităţii de la clubul respectiv, Christopher Naesheim. Acesta a vorbit pentru Blid, explicând de ce a decis să-l scoată pe atacant din club.

"Erling nu era beat! A fost cooperant şi perfect înţelegător cu situaţia, după ce am avut o discuţie în afara clubului.

Din cauza reglementărilor impuse de COVID-19, personalul de securitate era conştient de mulţimea strânsă în jurul lui Erling Braut Haaland.

Ştiau că fanii nu se vor opri din a-l înconjura, să-i ceară să facă poze şi să vorbească cu el.

În final, presiunea devent atât de mare încât a trebuit să-i cerem să plece", a povestit Christopher Naesheim, omul care a decis scoaterea lui Haaland din club.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele