Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

"Nu era beat!" Omul care a decis să-l scoată pe Haaland din club îşi explică decizia. De ce a fost dat afară starul norvegian

Bundesliga Publicat pe 13 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19419819/1/haa.jpg

Imagini ce îl prezentau pe Erling Haaland în timp ce era dat afară dint-un club de noapte au devenit virale pe reţelele de socializare, iar atacantul lui Dortmund a devenit ţinta glumelor.

Inclusiv tatăl său, Alf-Inge Haaland, fost mijlocaş la Leeds, s-a amuzat pe seama situaţiei şi i-a transmis fiului său că "viaţa de noapte nu e pentru el", însă lucrurile nu au stat aşa cum a părut în imagini.

O spune chiar şeful securităţii de la clubul respectiv, Christopher Naesheim. Acesta a vorbit pentru Blid, explicând de ce a decis să-l scoată pe atacant din club.

"Erling nu era beat! A fost cooperant şi perfect înţelegător cu situaţia, după ce am avut o discuţie în afara clubului.

Din cauza reglementărilor impuse de COVID-19, personalul de securitate era conştient de mulţimea strânsă în jurul lui Erling Braut Haaland.

Ştiau că fanii nu se vor opri din a-l înconjura, să-i ceară să facă poze şi să vorbească cu el.

În final, presiunea devent atât de mare încât a trebuit să-i cerem să plece", a povestit Christopher Naesheim, omul care a decis scoaterea lui Haaland din club.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele