Ultima oră
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj

"Nu eşti la nivelul nostru!" Cum a fost REFUZAT de Real Madrid noul puşti-minune al Barcelonei: "Le mulţumesc pentru asta!"

Real Madrid Publicat pe 17 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19597272/1/pedri1.jpg

Pedri are doar 17 ani, dar a început deja să strălucească în tricoul Barcelonei în acest sezon, fiind folosit de Ronald Koeman deja în 10 partide (7 în La Liga şi 3 în Champions League), marcând două goluri.

Mijlocaşul ofensiv luptă pentru un loc de titular într-o echipă plină de vedete şi recunoaşte că trăieşte un vis, asta după ce în  urmă cu doar doi ani era refuzat de marea rivală a catalanilor, Real Madrid.

În februarie 2018, Pedri dădea probe de joc pentru "galactici", însă nu a fost considerat suficient de bun pentru echipa de pe Bernabeu. A semnat ulterior cu Las Palmas, iar în 2019 a fost cumpărat de Barcelona, fiind lăsat să mai joace un sezon la echipa din Segunda Division.

"Am fost pentru o săptămână în probe la Real Madrid, dar mi-au zis că nu m-am ridicat la nivelul cerut... m-au dus într-un birou şi mi-au spus asta.

Asta m-a motivat! Ce i-aş spune acum celui care m-a refuzat? I-aş mulţumi pentru că acum sunt la echipa pe care am iubit-o întotdeauna!

Am ţinut cu Barca de când eram mic şi aici e locul unde vreau să joc [...] Normal că am visat să joc alături de Messi, aşa cum fac mulţi copii"
, a declarat Pedri pentru Cadena Ser.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele