Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

"Nu mă interesează ce declară Becali! Ne-am făcut temele şi suntem pregătiţi!" CSA Steaua, gata de "războiul" cu FCSB

Fotbal Internațional Publicat pe 10 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20057455/1/iulian-miu1.jpg

 

Iulian Miu a vorbit la Look Sport LIVE despre duelul CSA Steaua - FCSB 2, din acest weekend, meci în care formaţia lui Gigi Becali va beneficia de ajutorul mai multor fotbalişti de la prima echipă.

  • Partida CSA Steaua – FCSB 2 se va juca sâmbătă, de la ora 15:00.

Patronul FCSB are ca obiectiv declarat să împiedice Steaua să promoveze în Liga a II-a, însă Miu spune că nu are nicio emoţie şi că în sezonul viitor CSA va evolua în liga secundă.

"Sincer, nu mă interesează ce se declară. Noi suntem pregătiţi şi ne-am făcut temele aşa cum trebuie. S-au făcut nişte transferuri, Daniel Opriţa a ştiut exact cum să gestioneze situaţia împreună cu George Ogăraru şi cei din club. Noi suntem pregătiţi să începem campionatul. Lucrăm foarte intens şi la centrul de copii şi juniori unde încercăm să aducem baza de pregătire din complexul Ghencea la standarde şi mai înalte. Să mai facem nişte terenuri, nişte vestiare. Se lucrează la acest proiect.

Lucrurile sunt pe un drum normal pe toate liniile şi o să vedeţi că Steaua va ajunge în Liga a doua, va avea o academie.

Meciul cu FCSB 2 e important şi suntem pregătiţi. E mai important decât altele pentru că jucăm cu contracandidata care vrea să ne oprească să terminăm pe primul loc. Eu sunt convins că vom rămâne pe primul loc. Cum să ne ia primul loc? Sunt convins că acolo vom termina. Nu putem spune că celelalte echipe nu sunt bune. Trebuie să fim conştienţi şi bine pregătiţi pentru a câştiga aceste meciuri. Vom juca finala cu FCSB 2 - tur retur şi la toamnă sunt convins că vom fi în Liga a II-a"
, a declarat Iulian Miu la Look Sport LIVE, în direct pe Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri