Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

Nu plătesc niciun penny în plus! Starul cotat la 100 de milioane de lire pentru care United e dispusă să plătească maxim 50 de milioane

Premier League Publicat pe 30 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19407047/1/solskjaer.jpg

Transferul lui Jadon Sancho la Manchester United are şanse mici să se realizeze, după ce şefii de pe Old Trafford au decis că preţul cerut de Borussia Dortmund pentru tânărul mijlocaş englez este unul exagerat.

Conform Sky Sports, board-ul lui United îl cotează pe Sancho la "doar" 50 de milioane de lire şi nu va accepta în niciun caz să ofere mai mult pentru jucător.

L-au luat cu 8 milioane şi vor 100!

Asta în condiţiile în care Borussia Dortmund aştepta cel puţin dublu pentru fotbalistul care a impresionat în ultimele sezoane din Bundesliga.

Borussia l-a cumpărat pe Jadon Sancho de la Manchester City în 2017, pentru doar opt milioane de lire, iar acum germanii cer 100 de milioane în schimbul mijlocaşului.

Mai multe cluburi din Anglia s-au arătat interesate de Sancho, însă pandemia de coronavirus face aproape imposibilă o ofertă atât de mare, în condiţiile în care majoritatea cluburilor de top se vor confrunta cu pierderi.

Borussia Dortmund se aşteaptă să aibă pierderi de aproximativ 45 de milioane de euro ca urmare a disputării meciurilor cu porţile închise.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele