Ultima oră
Câştig spectaculos la pariuri pe NetBet: 750.000 cu o miză de doar 160 de lei (P) Câştig spectaculos la pariuri pe NetBet: 750.000 cu o miză de doar 160 de lei (P)
Andreea Hanca vine la LOOK SPORT LIVE, luni, de la 16:00, pe Look Plus şi www.looksport.ro Andreea Hanca vine la LOOK SPORT LIVE, luni, de la 16:00, pe Look Plus şi www.looksport.ro
OFICIAL | Anunţul momentului la Manchester United! Mijlocaşul a semnat contractul OFICIAL | Anunţul momentului la Manchester United! Mijlocaşul a semnat contractul
Şefii CFR-ului, traşi la răspundere de un fost fotbalist din Gruia: "E ruşinos. S-au văzut cu sacii în căruţă şi nu l-au mai respectat" Şefii CFR-ului, traşi la răspundere de un fost fotbalist din Gruia: "E ruşinos. S-au văzut cu sacii în căruţă şi nu l-au mai respectat"
AC Torino şi Cagliari, pe urmele mijlocaşului român de la tineret. Caracterizarea făcută de presa din Italia AC Torino şi Cagliari, pe urmele mijlocaşului român de la tineret. Caracterizarea făcută de presa din Italia
Vedeta Realului care-i întoarce spatele lui Zidane."Zizou", sincer: "Sunt lucruri care ne îngrijorează!" Vedeta Realului care-i întoarce spatele lui Zidane."Zizou", sincer: "Sunt lucruri care ne îngrijorează!"

Nu plătesc niciun penny în plus! Starul cotat la 100 de milioane de lire pentru care United e dispusă să plătească maxim 50 de milioane

Premier League Publicat pe marți, 15:03
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19407047/1/solskjaer.jpg

Transferul lui Jadon Sancho la Manchester United are şanse mici să se realizeze, după ce şefii de pe Old Trafford au decis că preţul cerut de Borussia Dortmund pentru tânărul mijlocaş englez este unul exagerat.

Conform Sky Sports, board-ul lui United îl cotează pe Sancho la "doar" 50 de milioane de lire şi nu va accepta în niciun caz să ofere mai mult pentru jucător.

L-au luat cu 8 milioane şi vor 100!

Asta în condiţiile în care Borussia Dortmund aştepta cel puţin dublu pentru fotbalistul care a impresionat în ultimele sezoane din Bundesliga.

Borussia l-a cumpărat pe Jadon Sancho de la Manchester City în 2017, pentru doar opt milioane de lire, iar acum germanii cer 100 de milioane în schimbul mijlocaşului.

Mai multe cluburi din Anglia s-au arătat interesate de Sancho, însă pandemia de coronavirus face aproape imposibilă o ofertă atât de mare, în condiţiile în care majoritatea cluburilor de top se vor confrunta cu pierderi.

Borussia Dortmund se aşteaptă să aibă pierderi de aproximativ 45 de milioane de euro ca urmare a disputării meciurilor cu porţile închise.

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele