Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

”Nu putem face faţă echipelor mari”. Discursul care nu s-a mai auzit de ani buni din tabăra Viitorului, a venit după umilinţa cu FCSB

Farul Constanta Publicat pe 30 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19465813/1/rps2881.jpg

După zeci de minute de la finalul meciului şi de la şedinţa în care i-a băgat pe jucători, antrenorul Ruben Barrera a ieşit la declaraţii şi a vorbit despre meciul Viitorului cu FCSB, pe care l-a pierdut fără drept de apel, cu 0-3.

Antrenorul spaniol a vorbit şi despre faptul că are nevoie de mai mult timp la dispoziţie pentru a-şi impune filozofia de joc, dar şi despre relaţia cu Gică Hagi.

Ei au fost mai buni. În primul rând, primele două goluri au fost în primele minute din prima repriză şi a doua repriză, şi a contat. După ce am primit primul gol, am încercat să ne apărăm mai mult la mijloc. Nu suntem pregătiţi să punem presiune de sus, mai ales în faţa celor de la FCSB. E o echipă care construieşte de jos. Am avut în a doua repriză câteva şanse bune, am ratat şi în consecinţă am pierdut.

E nevoie de mai mult timp şi pentru staff dar şi pentru jucători. Nu e o situaţie obişnuită pentru nimeni. Trebuie să se adapteze şi jucătorii care au venit mai târziu. Vom remedia aspectele mai amănunţite zilele următoare. Acum, nu putem face faţă echipelor mai mari decât noi. Am vorbit cu jucătorii după meci, am analizat. Vom face şi alte analize, pentru că trebuie să facem orice să fim mai buni.

Relaţia mea cu Hagi este una foarte bună. El ştie ce vreau şi ce trebuie să fac. Nu am avut timp să ne punem la punct până acum”, a declarat antrenorul Viitorului.

FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a doua din Casa Liga 1. Golurile au fost marcate de Tănase ‘2, Mladen ’50 (autogol) şi Vână ’90. Constănţenii au jucat extrem de slab, având foarte puţin şanse de gol. Imaginea lor este mai degrabă una ştearsă în acest debut de sezon, comparativ şi cu sezonul trecut, când au jucat în play-out.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele